Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 30 Nisan Salı günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

29 Nisan Müge Anlı: Hüseyin Bulkaz'ı kayınpederi mi öldürdü? Müslüm Gürses hayranı Kaan bulundu mu? 29 Nisan Müge Anlı: Hüseyin Bulkaz'ı kayınpederi mi öldürdü? Müslüm Gürses hayranı Kaan bulundu mu?

Müslüm Gürses hayranı Kaan Çam kayboldu

15 yaşındaki Kaan Çam günlerdir kayıp. Müslüm Gürses hayranı olan Kaan Çam, Bursa'dan İstanbul'a ünlü olma hayaliyle gitti ve ortadan kayboldu. Müge Anlı'nın dikkatli izleyicileri Kaan'ı gördüğüne dair kanalı arayıp ihbarda bulundular. Kaan'ın psikolojik durumunun iyi olmadığını belirten görgü şahitleri, Kaan'ın sokak sokak kız arkadaşı olarak iddia ettiği Farah Zeynep Abdullah'ı aradığını ve bıyıkları ile dikkat çektiğini belirttiler.

Ailesi Kaan'ın İstanbul'a ilk kez gittiğini, orayı bilmediğini söyledi. Müge Anlı, İstanbul Çocuk Şube Müdürlüğü'nün harekete geçtiğini açıkladı. Bugün, Müge Anlı ve dikkatli izleyicileri sayesinde Kaan Çam günler sonra sağ sağlim bulundu. Kaan, "Farah Zeynep Abdullah'a büyük bir hayranlık duyuyorum. Kötü bir niyetim yoktu. Tanışmak istedim. Müslüm Gürses'in şarkılarını da 8-9 yıldır dinliyorum" ifadelerini kullandı.

Antalya'dan şüpheli kayıp

51 yaşındaki 3 çocuk annesi Nuran Şahin, 17 Nisan Çarşamba günü Antalya'dan şüpheli bir şekilde kayboldu. Kızı Sinem, annesini aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Kızı, annesinin bir olaya şahitlik ettiği için başına bir şey getirildiğinden şüphelendiğini belirtti. Sinem, annesine ve Fetullah Kaya isimli akrabasına ulaşamadığını açıkladı. Sinem, "Annem bizi asla terk etmez. Terk edecek olsa bile bununla olmaz. Ben annemin bir şeye şahitlik ettiğinden ve o nedenle başına bir iş getirilmiş olmasından şüpheleniyorum" dedi.

Nuran Şahin kaybolduktan sonra Gökmen adıyla tanınan Fetullah Kaya da ortadan kayboldu. Nuran Hanım'ın kızı Sinem, annesinin kaybından Fetullah Bey'i sorumlu tutarken, Fetullah Bey'in oğlu da babalarının kaybından Nuran Hanım'ı sorumlu tutuyor.

Sinem, "Annemin her şekilde arkasındayım. 50 çocukla da gelse arkasındayım. O anneden fazlasıydı. İnşallah sağdır. Bir kadın olarak dirençli. Kimsenin gücü yetmez. İnşallah kaba kuvvet kullanmamışlardır. Ben onu çok seviyorum. İnşallah sağ şekilde gelir. Annem en son bacanak diye hirap ettiği Fetullah Kaya'nın arabasına bineceğini söylemiş. Bir daha gelmedi. Ben Fetullah Bey'i sorguladığımda oraya gitmediğini, annemle görüşmediğini söyledi. Ardından kendisi de ortadan kayboldu. Ben annemin kaybından onu sorumlu tutuyorum. Ben Fetullah Kaya'nın belasının anneme bulaştığını düşünüyorum. Acaba o sebep neydi?" dedi.

Fetullah Bey'in oğlu, "Babama ulaşamadım. 19'u akşamında karakola babamın kaybolduğuna dair ifade verdim. Sonra arama çalışmalarına katıldım. Ayın 17-18'inde evdeydi. 19'unda kayboldu. Ben babamı ararken mahalleden bir abiyle tanıştım. 'Babamı gördün mü?' diye sordum. 'Onu görmedim. Sizin mahalleden biri daha kayıpmış' dedi. Nuran Şahin'in kaybolduğunu öyle öğrendim" diye konuştu.

Evrim Alasya'dan 'evlilik' açıklaması Evrim Alasya'dan 'evlilik' açıklaması

Müge Anlı, 2 gün arayla kaybolan 2 akrabaya dair herhangi bir ihbar gelmediğini söyledi. Nuran Şahin ve Gökmen Kaya'yı arama çalışmaları devam ediyor. Gökmen Bey'in oğlu, "2 ay sonra düğünüm var. Babam düğünü olan oğlunu bırakıp gitmez" dedi.

Gökmen Kaya Fetullah Kaya Nuran Şahin

Hüseyin Bulkaz'ın kaybında şüphelerin odağında kayınpederi bulunuyor

Hüseyin Bulkaz’dan 9 aydır haber alınamıyor. Hüseyin Bulkaz, 6 Temmuz 2023'ten bu yana kayıp. Uşak’tan şüpheli şekilde kaybolan Hüseyin Bulkaz’ın öldürüldüğü düşünülüyor. Gelin Tuğba babasından şüphe duyuyor. Tuğba Hanım, “Babam Tamer Karakurt eşimle evlenmemi hiç istemedi. Babam kindar, takıntılı, kötü bir insan. Ben Norveç’teydim. O arada babam kesin eşimin başına bir iş getirdi” açıklamasında bulundu.

İddiaların odağındaki kayınpeder Tamer Karakurt, "Hüseyin 13 yaşındaki kızımı kaçırmıştı. Hüseyin yasaklı madde kullanıyordu. Bu senin kızını her yere götürür dediler. Ben Hüseyin'in kaybından 35 gün önce bu maddeyi kullandığı için benden uzak dur demiştim" diye konuştu. Kayınpeder Tamer Karakurt'un "Öyle bir yere gömdüm ki kimse bulamaz" dediği iddia edildi. Tamer Bey hakkındaki iddiaları reddetti.

Muhabir: Deniz Dalgıç