Aslı Hünel ile Gelin Evi hafta içi her gün Show Tv’de izleyici karşısına çıkıyor. Her hafta 5 ayrı gelinin ev dekorasyonu, çeyizi, düğünü, ikramları ve yaşantısıyla yarıştığı program büyük ilgiyle takip ediliyor. Gelin Evi’nin 1286. Bölümünde neler yaşandı? Detaylar haberimizde…

30 Nisan Aslı Hünel ile Gelin Evi: Haftanın ikinci gününde Ezgi Gelin, Karadeniz rüzgarı estirdi 30 Nisan Aslı Hünel ile Gelin Evi: Haftanın ikinci gününde Ezgi Gelin, Karadeniz rüzgarı estirdi

24 yaşındaki Ezgi Yalçın 5 yıllık evli.

Ordulu Ezgi Gelin ev hanımı.

Gelin Evi'nde Karadeniz rüzgarları esti. Misafirlerini kemençe eşliğinde karşılayan Ezgi Gelin'in karşılaması beğenildi.

Ezgi Gelin 1

Aslı Hünel, Ezgi Gelin'e porselen yemek takımı hediye etti.

Misafirlerine soğuk kokteyl ikram eden Ezgi Gelin'in kupalı sunumu komik bulundu ve beğenilmedi.

Ezgi Gelin 3

Mert Demir ve Serenay Sarıkaya aynı eve mi çıkıyor? Mert Demir ve Serenay Sarıkaya aynı eve mi çıkıyor?

Kupaların plastik, pipetlerin ise cam olması eleştirildi. Kokteyl ise aşırı şekerli olarak değerlendirildi. Sunumda peçete olması istendi.

Ezgi Gelin 4

Salonunda luxury bir tarz tercih eden Ezgi Gelin'in avizesi, ayna sehpaları abartılı olarak değerlendirilirken, perdeleri, şöminesi ve aksesuarları eleştirildi. Gelen eleştiriler karşısında sert tepki gösteren Ezgi Gelin, "Hayatınızda böyle bir ev mi gördünüz? Bu salona da uyumsuz diyorsanız size diyecek lafım yok. Evim gayet uyumlu. Kardeşim evimden uyum akıyor" dedi.

Siyah beyaz mutfağı kasvetli bulunan Ezgi Gelin, "Ben mutfağımı çok beğenerek tasarladım. Her şeyi ben seçtim. Mutfağımın çok koyu olduğunu düşünmüyorum" açıklamasında bulundu.

Çamaşır ve kurutma makinesin oda ortasına konumlandıran Ezgi Gelin'in yatak odası sıkışık ve alan açısından sıkıntılı olarak değerlendirildi. Çeyizi yetersiz olarak değerlendirildi.

Masasında hazır lezzetler tercih eden Ezgi Gelin'in sunumu özensiz ve hazırlıksız olarak değerlendirildi. Masada Ordu'ya özgü lezzetler arandı. 

Ezgi Gelin ve eşi ilişki testinden kaldı.

Ezgi Gelin toplam 10 puan aldı.

Muhabir: Deniz Dalgıç