Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 25 Mart Pazartesi günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

22 Mart Müge Anlı: Sevim Yıldırım'ın katili bulundu mu? Köpek Leydi nerede? 22 Mart Müge Anlı: Sevim Yıldırım'ın katili bulundu mu? Köpek Leydi nerede?

15 yaşındaki kız bulundu

Ukrayna uyruklu 15 yaşındaki Karyna Foksha, 17 Mart Pazar günü İzmir Karşıyaka'dan kaybolmuştu. Anne Tetiana ve Tetiana'nın eşi Ekrem Bey, kızlarını aramak için Müge Anlı stüdyolarına gelmişti.

Müge Anlı, Tetiana Hanım ve Ekrem Bey’in 15 yaşındaki kayıp kızları bir arkadaşlarıyla birlikte İstanbul Esenler’de bulundu. Ukrayna uyruklu 15 yaşındaki Karyna, eve geri dönmek istemediğini, her sorun yaşadığında ailesinin kendisini Ukrayna’ya götürmekle tehdit ettiğini açıkladı. Çocuk devlet yurduna alındı.

Müjgan Erçetin, abisi Murat'ı arıyor

Müjgan Erçetin, 56-57 yaşlarında olduğunu tahmin ettiği abisi Murat'ı arıyor. Müjgan Hanım'ın babası Müjgan isimli bir kadına aşık oluyor. Müjgan'la evlenemiyorum ancak bir oğlu oluyor. Müjgan, "Babam Mehmet Kaya aslen Niğdeli. Abim İzmir Karşıyakalı ve bir boya fabrikasında çalışıyordu. 56-57 yaşlarında olan Murat abimi bulmak istiyorum. Gelse canla başla abime sarılırım. Kimsemiz kalmadı. O bizim can parçamız" dedi.

'Foşur foşur' temizlik yapan Cem Özkök'e para cezası şoku! 'Foşur foşur' temizlik yapan Cem Özkök'e para cezası şoku!

Müjgan Erçetin

Banu Özkan: Eşim oğlumun tedavi parasıyla kaçtı

Banu Özkan 5 yıllık eşi tarafından dolandırıldığını iddia ediyor. Eşinin giderken hem parasını hem de arabasını götürdüğünü açıkladı. Banu Hanım, ilk evliliğinden 14 yaşında Arda isimli hasta bir oğlu olduğunu ve eşinin oğlunun tedavi parası ile ortadan kaybolduğunu açıkladı. 

Banu, "5 yıllık eşim Mehmet beni aldattı. 5 yıl önce severek evlendim. İlk evliliğimden olan 14 yaşındaki oğlum aldatıldığımı yakalamış. Eşim beni Rus bir kadınla aldatmış. Kadınla iletişime geçtim. Kadın, Mehmet Bey'in evli olduğunu bilmediğini söyledi. Mehmet arabanın hurda olduğunu söyledi" dedi. 

Banu Özkan

Sevim Yıldırım'ın katili kim?

75 yaşındaki Sevim Yıldırım, kaybının 22. gününde Çankırı'da pirinç tarlasında ölü olarak bulundu. Sevim Hanım'ın kızları annelerinin nasıl öldüğünü araştırıyorlar. İki kız kardeş, erkek kardeşleri Ergün Yıldırım'a bu konuyu sormak için Müge Anlı stüdyolarına geldi.

Ergün Yıldırım'ın annesinin kaybolduğu güne ilişkin çelişkili ifadeler vermesi dikkat çekti. İddiaların odağındaki oğul Ergün Bey, Müge Anlı stüdyolarına geldi. Stüdyoda tansiyon yükseldi. Ergün Yıldırım'ın daha önce amca oğlunu öldürmekten dolayı 4 yıl cezaevinde kaldığı öğrenildi. Sevim Yıldırım'a oğlu mu yoksa oğlunun alacaklıları mı zarar verdi? Müge Anlı, Sevim Yıldırım'ın katilini aramaya devam ediyor. Ergün, "Emlakçıyım" adı altında fuhuşa yer temin ettiğini itiraf etti.

Sevim'in şüpheli ölümünde suçlanan oğlu Ergül Yıldırım'ın geçim kaynağı merak konusu haline geldi. Ergün Yıldırım'ın sevgilisi Asiye Boyaca'nın oğlu, Ergün'ün geçim kaynağının kendi maaşı olduğunu açıkladı. Asiye'nin oğlu memur olarak atandığını, Ergün'ün maaşına zorla el koyduğunu her ay 20 bin lira para Ergün'e yatırdığını söyledi.

Ergün Yıldırım’ın Asiye Boyacı’nın oğlunun maaşından 20 bin lira aldığı iddiasından sonra kira ve mutfak masrafları için 10 bin lira bıraktığı belirtildi. Bu durum, Yıldırım ailesindeki parasal sorunları ve şüphe uyandıran para akışını gün yüzüne çıkardı. Ergün Yıldırım, babasından aldığı 130 milyar kredi ve 150 milyar kadar elden borç olduğunu söyledi. Ayrıca, Necati Çiçek’ten de para aldığını söyledi. Ancak Çiçek ailesi de Ergün Yıldırım’ı dolandırıcılıkla suçluyor.

Muhabir: Deniz Dalgıç