Evrim Alasya'dan 'evlilik' açıklaması Evrim Alasya'dan 'evlilik' açıklaması

Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 20 Mart Çarşamba günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

19 Mart Müge Anlı: Zihinsel engelli Ziya hayatta mı? Sevim Yıldırım'ı kim öldürdü? 19 Mart Müge Anlı: Zihinsel engelli Ziya hayatta mı? Sevim Yıldırım'ı kim öldürdü?

Ziya Yağızoğlu bulundu mu?

Ordu’dan kaybolan yüzde 50 zihinsel engelli Ziya Yağızoğlu kayıptı. Ziya’nın üzerinde ev olduğunu belirten ailesi, Ziya’nın hayatından endişe ediyordu. Çünkü Ziya kaybolduktan kısa bir süre sonra 4 milyon lira değerindeki evin satıldığı öğrenildi.

Müge Anlı, 41 gündür kayıp olan Ziya'yı bulduğunu açıkladı. 32 yaşındaki Ziya, annesi ve kız kardeşi ile Müge Anlı stüdyolarında bir araya geldi. Ziya annesi ve kız kardeşi ile sarılmayı reddetti. Ziya'nın 4 milyon TL değerindeki evini neden 1 milyon 650 bine sattığı anlaşılmadı.

Sevim Yıldırım'ı kim neden öldürdü?

75 yaşındaki Sevim Yıldırım, kaybının 22. gününde Çankırı'da pirinç tarlasında ölü olarak bulundu. Sevim Hanım'ın kızları annelerinin nasıl öldüğünü araştırıyorlar. İki kız kardeş, erkek kardeşleri Ergün Yıldırım'a bu konuyu sormak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Ergün Yıldırım'ın annesinin kaybolduğu güne ilişkin çelişkili ifadeler vermesi dikkat çekti. İddiaların odağındaki oğul Ergün Bey, Müge Anlı stüdyolarına geldi. Stüdyoda tansiyon yükseldi. Ergün Yıldırım'ın daha önce amca oğlunu öldürmekten dolayı 4 yıl cezaevinde kaldığı öğrenildi. Sevim Yıldırım'a oğlu mu yoksa oğlunun alacaklıları mı zarar verdi? Müge Anlı, Sevim Yıldırım'ın katilini aramaya devam ediyor. Ergün, "Emlakçıyım" adı altında fuhuşa yer temin ettiğini itiraf etti.

Muhabir: Deniz Dalgıç