Yeni döneme başlayan Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takımda konsey toplandı. Yarışmacılar ilk olarak adadan gitmesini istedikleri isimler için oylarını verdi. Yeni kurala göre artık kadın ve erkek yarışmacıların isimlerinin yazılacağı açıklandı. Yapılan oylama sonucu Özgür 4 oy aldı.

Bu sonuçla Survivor All Star'da haftanın 1. eleme adayı Özgür olarak belirlendi. Diğer eleme adaylarının da belli olmasının ardından Survivor düello eşleşmeleri netlik kazanacak.

Ünlü oyuncu İlker Aksum baba oluyor Ünlü oyuncu İlker Aksum baba oluyor

Geçtiğimiz hafta getirilen kaptan oyunu, 13 Mayıs Pazartesi akşamı bu sezon ikinci defa oynandı. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada Survivor'da yeni döneme girildiğini ve artık hızlı elemelerin başlayacağını söylemişti. Her yarışmacının bireysel olarak yarıştığı kaptanlık mücadelesinde en iyi süreyi yapan isimler Nefise ve Seda oldu. Nefise kırmızı takım kaptanı olurken, Seda da mavi takım kaptanlığına geldi.

Nefes kesen kaptanlık yarışı sonrası Survivor All Star'da yeni takımlar belli oldu. Kırmızı takım yarışmacıları, Nefise, Ogeday, Batuhan, Aleyna, Damla Can ve Yunus Emre olarak belirlendi.

Mavi takım yarışmacıları ise Seda, Nagihan, Hilmicem, Atakan, Özgür ve Merve oldu.

Kaptanlık oyunu sonrası yeni takımların belli olmasının ardından Survivor'da haftanın 1. dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar parkura çıktı. İlk olarak avantaj oyununun oynandığı dokunulmazlık mücadelesinde finale Atakan ve Ogeday çıktı. Atışlarda Ogeday'ın aldığı sayı ile dokunulmazlık oyununda ilk turu kırmızı takım 8-7 kazandı.

Dokunulmazlık karşılaşmasının ikinci etabında ise bu kez takımlar final için karşı karşıya geldi. 12 olanın dokunulmazlığın sahibi olacağı oyunun final etabında parkura Nagihan ve Aleyna çıktı. Atışlarda Aleyna'nın aldığı sayı ile bayrak yarışını kırmızı takım 12-8 kazandı. Böylece kırmızı takım yiyecek ödülünün ve dokunulmazlık oyununun sahibi oldu.

Kaynak: Haber Merkezi