Sinan Ateş cinayetindeki tetikçinin kaçırıldığı ‘çakarlı Audi’nin görüntüsü ortaya çıktı

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayetine ilişkin 22 kişi hakkında hazırlanan iddianamede plakası dahi verilmeden “Audi marka” olarak bahsedilen ve tetikçi Eray Özyağcı’nın Ankara’dan İstanbul’a kaçırıldığı aracın görüntüsü ortaya çıktı.

Osman Kavala’dan yeniden yargılama açıklaması

Yeniden yargılamaya yönelik bir açıklama yapan Osman Kavala, “Bariz hak ihlalleri içeren, delillere dayanmayan mahkumiyet kararlarının verildiği, suçsuz insanların yıllar boyu hapis kalmalarına yol açan davaların yeniden görülmesi, temel hukuk ilkelerinin ve insan haklarına saygının gereğidir” ifadelerine yer verdi.

'10 Manşette Bugün' | 8 Mayıs 2024 '10 Manşette Bugün' | 8 Mayıs 2024

Şarkıcı Kalben adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı

Beyoğlu’nda düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen şarkıcı Kalben Sağdıç, yurtdışı çıkış yasağı konularak, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Merkez Bankası enflasyon tahminini yükseltti

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, 2024 yıl sonu enflasyon tahminini 2 puanlık güncellemeyle yüzde 38'e çektiklerini bildirdi.

Yeni mülakat sistemi taslağı ortaya çıktı

20 bin öğretmenin atanacağı müjdesinin ardından, yeni mülakat sisteminin taslağı ortaya çıktı.

Fatih Altaylı'dan Roma seyahati eleştirisi: Muhalefetin AKP’den ne farkı var demezler mi? Fatih Altaylı'dan Roma seyahati eleştirisi: Muhalefetin AKP’den ne farkı var demezler mi?

Özgür Özel: Biz bu belediyeleri eşe dosta iş sağlamak için kazanmadık

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, “Biz bu belediyeleri çocuğa toruna eşe dosta iş sağlamak ya da ihale verip rant aktarmak için değil, biz bu belediyeleri o çocukların geleceklerini kurtarmak için kazandık" dedi.

Bakan Koca açıkladı: Onaylı randevu dönemi başlıyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastane randevusunun bir gece önce onaylanmasını gerektiren Onaylı Randevu Sistemine, 13 Mayıs Pazartesi günü başlanacağını açıkladı.

Çöken kripto para borsası FTX, müşterilerine paralarını 'fazlasıyla' iade edecek

Çöken kripto para borsası FTX, neredeyse tüm müşterilerinin alacaklı oldukları parayı iade edecek.

Sinan Ateş cinayeti davasında ilk duruşma 1 Temmuz'da

Ankara’da eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin davanın ilk duruşması 1 Temmuz'da Ankara 32’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek.

Netanyahu'dan Biden'ın silah sevkiyatını durdurmasına 'göndermeli' paylaşım

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail'in Refah saldırısı nedeniyle ABD Başkanı Joe Biden'ın, bu ülkeye silah göndermeyi durduracaklarına yönelik açıklamasına karşı "Yalnız kalmamız gerekirse, yalnız kalırız" ifadesini kullandı.

Muhabir: Selim Ercan