Erdoğan-Özgür Özel görüşmesi: Neler konuşulacak?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yakın tarihte görüşmesi bekleniyor. Özel, görüşmede neler konuşulacağını anlattı.

Galatasaray başkanı Dursun Özbek, yeniden aday olacağını duyurdu

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 25 Mayıs’ta yapılacak seçimde yeniden başkan adayı olacağını açıkladı.

Birleşik Kamu-İş: Son bir yılda açlık sınırı 8 bin 257 lira, yoksulluk sınırı da 27 bin 575 lira arttı

Açlık sınırının sebze fiyatlarındaki mevsimlik düşüş nedeniyle 208 lira azalarak 19 bin 980 liraya gerilediği Nisan ayında yoksulluk sınırı ise 925 lira artarak 58 bin 205 liraya çıktı. Yılın ilk dört aylık döneminde ise açlık sınırı 3 bin 403 lira, yoksulluk sınırı ise yüzde 11 bin 368 lira arttı.

Akşener veda etti: Başarısızlığı ben aldım, artık başarıyı siz yakalayacaksınız

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 5. Olağanüstü Kurultay'da konuştu. Akşener, "Bugün karşınızda bu kürsüden son kez konuşuyorum çünkü bugün emaneti devretme günü" dedi.

CHP'den belediye başkanlarına 'israfla mücadele ve kayırmacılık' genelgesi CHP'den belediye başkanlarına 'israfla mücadele ve kayırmacılık' genelgesi

Bakan Işıkhan’dan ‘asgari ücret’ açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "1 Mayıs gibi önemli bir günde tüm paydaşlarımızla daha fazla dayanışma içinde olmaya ve işçi haklarının korunması için birlikte çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

'10 Manşette Bugün' | 26 Nisan 2024 '10 Manşette Bugün' | 26 Nisan 2024

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı'nda genel başkan adayları neler söyledi?

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve genel başkan adayı Müsavat Dervişoğlu, "Biliyorum derdimiz var, kırgınlıklarımız var, dargınlıklarımız var. Birleşmeli ve aşmalıyız, onun için geliyoruz. İYİ Partinin güneşi asla sönmeyecektir." dedi.

Şimşek'ten kafe ve lokantalardaki KDV zammına yönelik açıklama

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Resmi Gazete'de yayımlanan gıdadaki KDV istismarını önlemeye yönelik düzenlemenin, işletmelerin vatandaştan aldığı KDV'nin doğru belgelendirilmesi için yapıldığını açıkladı.

İstanbul ve Tekirdağ'da doktor ve hemşirelere ‘yenidoğan’ operasyonu

İstanbul ve Tekirdağ'da düzenlenen operasyonda, bebekleri özel hastanelerin yenidoğan servislerine naklederek ve burada usulsüzlükler yaparak haksız kazanç sağladığı öne sürülen aralarında 14 doktor ile 17 hemşirenin bulunduğu 41 kişi gözaltına alındı.

Mahmut Tanal, elektrik kesintileri için bakanlık önünde oturma eylemine başladı

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa ve Mardin'deki elektrik kesintilerine tepki göstermek amacıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı önünde oturma eylemi başlattığını açıkladı.

Adli tıp incelemesinde kemik DNA'sı Korhan Berzeg'in kızıyla eşleşti

Adli Tıp Kurumu, ormanlık alanda bulunan kemik parçalarından alınan DNA’ın Korhan Berzeg’in kızı ile eşleştiğini duyurdu.

Kaynak: Ateş Çatıkkaş