Irak'ın kuzeyine hava harekatı: 25 hedef imha edildi Irak'ın kuzeyine hava harekatı: 25 hedef imha edildi

Gazze'de ölenlerin sayısı 32 bin 845'e yükseldi

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 32 bin 845 sivilin hayatını kaybettiğini, 75 bin 392 sivilin ise yaralandığını duyurdu. Bakanlık son 24 saatte 63 sivilin yaşamını yitirdiğini, 94 sivilin ise yaralandığını açıkladı.

Akşener: En kısa sürede olağanüstü seçimli kongremizi toplayacağız

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçimlerin ardından düzenlediği ilk basın toplantısında konuştu. Akşener, "En kısa sürede olağanüstü seçimli kongremizi toplayacağız" dedi.

Kadir İnanır yoğun bakımdan çıkarıldı

Geçirdiği inme nedeniyle hastaneye kaldırılan oyuncu Kadir İnanır yoğun bakımdan çıkarıldı.

Ankara'da moloz kaldırma çalışmalarında çöken istinat duvarının altında kalan işçi öldü

Ankara’da Anıttepe Mahallesinde yıkımı gerçekleşen bir binanın moloz kaldırma çalışmaları sırasında çökme meydana geldi. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri arama kurtarma çalışmalarına başladı.

Seçim sonuçlarına itiraz süreci başladı

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin sonuçlarına ilişkin itiraz süreci başladı. İtirazlar sandık kurullarından sonra sırasıyla ilçe, il ve Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) yapılacak.

'10 Manşette Bugün' | 30 Mart 2024 '10 Manşette Bugün' | 30 Mart 2024

Yerel seçimlerin ardından CHP'nin Meclis'teki sandalye sayısı düştü

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin ardından CHP’nin Meclis’teki sandalye sayısı da değişti. CHP'nin belediye başkan adayı olan 5 milletvekilinden 4'ü belediye başkanı seçildi. CHP'nin 129 olan milletvekili sayısı 125'e düştü.

Türk-İş: Yoksulluk sınırı 55 bin liraya yaklaştı

Türk-İş'e göre, mart ayında yoksulluk sınırı 54 bin 700 liraya, açlık sınırı ise 16 bin 793 liraya çıktı.

Fenerbahçe’nin üç futbolcusu PFDK’ya sevk edildi

Fenerbahçeli futbolcular Bright Osayi-Samuel, Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat ile Trabzonspor'dan antrenör Egemen Korkmaz, tedbirsiz olarak PFDK'ye sevk edildi.

31 Mart seçimleri: Türkiye genelinde hangi parti kaç belediye kazandı?

31 Mart 2024 yerel seçim sonuçlarında partiler kaç belediye başkanlığı kazandı, 2019 yerel seçiminde durum neydi? Hangi parti kaç belediye kazandı? İşte detaylar..

Yerel seçimlerde aday olan ‘Ünlü’ler ne kadar oy aldı?

31 Mart yerel seçimlerinde "ünlü" isimlerin aday gösterildiği ilçelerin sonuçları belli oldu. Erdal Beşikçioğlu, İrfan Değirmenci, Hakan Peker, Nasuh Mahruki, Davut Güloğlu ve Lal Denizli’nin oy oranı yüzde kaç oldu? Yerel seçimlerde aday olan ‘Ünlü’ler ne kadar oy aldı? İşte detaylar...

Muhabir: Şevval Dalgıç