Murat Ceylan, "Survivor'da All Star sezonunda artık hızlı oyunlar oynayacaksınız. Yükünüz ağırlaşacak ama bu yükü en iyi taşıyan, yükün altında ezilmeyenler finale kalacak. Kaptanlık oyunu oynayacaksınız" dedi.

Murat Ceylan, ilk defa oynayacak olan kaptanlık oyunu ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

‘’Yarışmacılar başlangıç noktasından düdükle beraber hızla tek başına parkuru tamamlıyor. Atışları bitirdiğinde sahip olduğu süre, aynı zamanda performansı oluyor. 13 kişinin içinde en iyi süre, en iyi birinci ve ikinci süreyi yapanlar kaptanlar oluyor. Kendi takımlarını dokunulmazlık oyunları boyunca kendileri oluşturuyor. 3 dokunulmazlığın sonunda düello oynayacak. Kaptanlarının hem kendi takımlarını hem de kendilerini en iyi strateji ile koruması gerektiği döneme giriyoruz.’’

Yarışmacılar arasında en iyi süreyi yapan 1 dakika 20 saniye ile Merve Aydın oldu. İkinciliği 1 dakika 25 saniye ile Damla Can aldı.

Merve Aydın'ın Kırmızı takımı: Ogeday, Sercan, Yunus Emre, Özgür, Nagihan, Nefise

Damla Can'ın Mavi takımı: Batuhan, Atakan, Seda, Hilmi Cem, Damla, Aleyna

Esra Dermancıoğlu'ndan Cannes'a giden Türk oyunculara tepki: Ben utandım Esra Dermancıoğlu'ndan Cannes'a giden Türk oyunculara tepki: Ben utandım

Survivor All Star'da kıran kırana geçen dokunulmazlık oyununun galibi 12-11'lik skorla Mavi takım oldu.

Konseyde Yunus Emre ile Sercan 2 oy alarak eşit sayıda çıktı. Takım kaptanı olarak Ogeday, Sercan Yıldırım'ın aday olmasına karar verdi.

Kaynak: Haber Merkezi