Vatandaşların en çok araştırdığı konu Popeyes hangi ülkenin malı olduğu merak konusu oldu. Markanın menşei hakkında son dönemde gündem olan konular arasında yer alıyor. Vatandaşlar İsrail- Filistin Savaşı'nın ardından İsrail markalarına karşı boykot başlattı. Bu da vatandaşların hangi markanın hangi ülkeye ait olduğuna ilişkin olduğunu merak ediyor. Peki, Popeyes İsrail malı mı? Boykot mu ediliyor? Sizler için araştık..

Popeyes israil malı mı?

Popeyes, Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir fast-food restoran zinciridir ve özellikle tavuk yemekleri sunan bir markadır. Popeyes restoranları dünya genelinde birçok ülkede bulunur ve franchise sistemiyle işletilir. İsrail'de Popeyes restoranları bulunuyor olabilir, ancak Popeyes markası genel olarak Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir marka olarak kabul edilir.

Popeyes restoranlarının ürünleri, bulundukları ülkenin yerel damak zevkine ve gıda tedarik zincirine bağlı olarak farklılık gösterebilir. Eğer Popeyes restoranlarının İsrail'deki ürünleri hakkında kesin bilgiye ihtiyacınız varsa, Popeyes'ın resmi web sitesi veya İsrail'deki franchise operatörleri ile iletişime geçmeniz en iyi yol olacaktır.

Marvel filmleri hangi sırayla izlenir? Marvel filmleri hangi sırayla izlenir?

Editör: Kadir Gürhan