Şevket Çoruh'tan Serenay Sarıkaya'ya gönderme Şevket Çoruh'tan Serenay Sarıkaya'ya gönderme

Polisler Tahiri tutuklar. Herkes karakola gelir. Tahirin nitelikli dolandırıcılık suçu olduğunu söylerler. Tahir tüm evrakları amcasının yanında okumadan imzalamıştır. Bir sürü suçu var görünür. Herkes avukat arayışına girer. Şükran ve Eda Tahirin böyle suç işlemeyeceğini söylerler. Tahir herkese yardım ettiğini zannettiğini bilerek suç işlemedeğini söyler polislere. Vicdan ise Tahire inanmaz suçu işlemiş olacağını düşünür. Fatma hanımın evi sattığını öğrenen Nisa çok bozulur hem Gamze hem Nurana soğuk davranır evden çıkacağını söyler. Fatma evi sattığı için kızları ona kızar ama Fatma Sadığın borçları yüzünden sattığını söyler. Tahire sabah Şükran kıyafet ve yemek getirir polis memuru Reşata tutuklu yargılanacağını söyler. Gamze ve Ömer avukata gitmek için konuşurlar Tahiri kurtarmak için. Buluşmadan önce bekleyen Gamze gazete haberinde kendisine iş teklif edenin Reşatın kardeşi olduğunu anlar ve Ömere söyler. Ömer abisi Tahir gibi Gamzenin de imza atıp atmadığını sorar ve gamze atmadığını söyler. Nisa bir an önce evden çıkmak ve yeni ev bulmak istediğini o arada Şükranda kalacağını Hakanında kendisine yeni ev bulmasını söyler.

Fatma Reşata tardım etmek ister ve yanına gidip hem özür diler hem de para vermeyi teklif eder avukata vermek için. İnanmayıp kabul etmeyen avukat ile konuşmak için hem Şükran hem Vicdan gitmeye karar verir. İkna etmek için konuşmak isterler.

Avukat Şükran ve Vicdanı dinlemek istemez ve Şükrana cahil der. Şükran ise asıl cahilin kendisi olduğunu en büyük cehaletin her şeyi bilen kişi sandığını söyler. Tahir mahkemeye çıkar ve tutuklu yargılanmasına karar verilir.

Ömer 47. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? Ömer 47. Bölüm fragmanı izle, Ömer 46. Bölüm son sahne izle 

Ömer 47. Bölüm fragman izle

 

Kaynak: Haber Merkezi