Selena Gomez'in sevgilisi Blanco baba olmaya hazır olduğunu açıkladı Selena Gomez'in sevgilisi Blanco baba olmaya hazır olduğunu açıkladı

Eda nın fotoğraflarının çekildiğini duyan vicdan Atillanın telefonunu açar. Edayı tehdit etmemesini söyler ama Atilla eğer aramazsa edanın fotoğraflarını babasına yayınlayacağını söyler. 

Vicdan ömere söylemesi gerektiğini söyler başta eda karşı çıkar ama sonra kabul eder. Ömer, vicdanın evine edanın yanına gelir. Eda ömere kendisinin kandırıldığını fotoğraflarını çektiğini söyler. 

Evden atılan Tahir reşat karısı ve annesi ömer ve gamzenin evine gelirler. Tahir eve gşrerken eda ve nilüferiövicdan ile görür. Nilüfer birbirlerini tanımak için sohbet ettiklerini söylerler. Ömer ise atillanın ofisine gider ve saldırır. Neredeyse öldürecekken son anda atillayı bırakır. Atilla evin önünden video çeker ve edayı tehdit eder. Eve gelen ömer gamzeye nerdeyse atillayı öldüreceğini söyler. Sabah eda evden çıkmak istemez ders çalışacağını söyler. Annesi kabul eder. Kapının önünde atillanın adamı bekler. Ömer edayı arar adamın kapının önünde olduğunu duyar edayı hemen almaya geleceğini söyler korkmamasını söyler o sırada reşat duyar ve ömere hemen anlatmasını ister. 

Tahir çalıştığı yerdeki hoca ile konuşur ve yardım etmesini ister.ömerin iş yeri sadık ve şulenin yanına giderler ve ömeri sorarlar. Ömer her yerden sıkıştırıldığınımanlar. 2 defa kusan gamze hamilelik testi yapar. Edanın başına geleni reşat yanına gitmeye karar verir. Reşat öğrenir ve toruna sahip çıkar. Ömeri Atillanın adamları tehdit ederler ve bir daha bizim yolumuza çıkarsanız öldürürüz seni diyorlar. Ömeri çok fena döverler. Ömer edaların evine gelir. Orada Reşat hoca Ömeri görür ve o haline şaşırır. 
 

Reşat Hoca Tahiri çağırır. Tahir eve gelirken cemaat kendisine adam ve araç tahsis eder. Reşat Hoca ve Ömer savcılığa şikayet etmeye giderler. Tahir ise onlardan hesap soracağını söyler. Diğer cemaat üyeleriyle başka bir cemaatten hesap sormaya çalışır. Gamze hamile olduğunu öğrenir ve bir türlü fırsat bulamadığı için Ömer'e anlatamıyor.  Eda'ya şahitlik yapmak için gelen Emine ve erkek arkadaşını yolda cemaat kaçırır. Eda intihara kalkışır. Nilüfer bunlara engel olur. Edanın durumundan babası Tahir haberdar oluyor. Tahir Eda için adliyeye gelirken Gamze engel olmaya çalışır ama Gamzeyi ittiği için Gamze kapıya çarpar ve çocuğunu kaybetme riski ile karşı karşıya kalır.  

Ömer 38. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? Ömer 38. Bölüm fragmanı izle, Ömer 37. Bölüm son sahne izle 

Ömer son sahne izle..

Editör: Kadir Gürhan