Banka müdürünün kızı Ömere yazıldığı için Ömere iş teklif eder. Ömer de bu iş teklifini kabul eder ve onun atölyesinde çalışmaya başlar. Bunu iyice anlayan Gamze deliye döner ve Ömerin peşinden hiç ayrılmaz. Banka müdürü Gamzeye kızı Şule'nin Ömer'den hoşlandığını söyler. Onun adına üzüldüğünü gamzeye söyler  bu duruma çözüm bulalım der. 

Reşat Hoca, annesi Nezahat Hanıma bakması için Çiçek Hanım ile evlendi. Babası Reşat hocanın bu durumuna kızan oğlu Ömer evi terk eder. Nezahat Hanımda çiçek hanıma alışır. 

Vicdan ve Nisanın kocası birlikte zengin adamlara santaj yapmaya devam ederler. Bu kez Nisanın avukatını tuzağa çekerler. Ve Nisaya avukatlık yapmasın diye aldıkları görüntüleri santaj olarak kullanırlar. 

Tahir’in kızı Eda ise Adnan Oktar suç örgütünün tuzağına tamamen düşmüş durumdadır. Kendisini kandıran örgüt Edayı tamamen sistemin içine çekmeyi başarmıştır. Örgütün birçok kolu var, bütün bu kollar Adnan Oktar için çalışıyor. Kedicik belgeselinde ele alınan konuların aynısı burada Tahir’in kızı Edanın başına getiriliyor. Eda, oyuncu ve manken olacak diye kandırılıyor. Eda oldukça çok para kazanır ve annesi şükrana verir. Tahir’de farkına varmadan aynı cemaatın tuzağına çekilmiştir. Tahir’in durumunu bilen Adnan Oktar Cemaatı Tahir’in bu durumunu suistimal ederler. Tahire para verirler ve Tahir’in üstüne paravan şirket kurarak onu tuzağa çekmeyi başarırlar. Bu paravan şirket ile Tahirin üzerinden kara para aklamaya çalışırlar.

Şevket Çoruh'tan Serenay Sarıkaya'ya gönderme Şevket Çoruh'tan Serenay Sarıkaya'ya gönderme

Nuran, Nisa, Gamze ve Şükran tuttukları yemek işletmesinin açılışını yaparlar. İşletme gayet güzel işliyor. Aile işletmesi diye geçer ve işlemeye devam eder. Hatta Gamze Bankadaki içini bile bırakmaya çalışır. Kadın dayanışması devam eder. Gamzenin annesi bu durumu öğrenir ve Reşat Hocaların evini basar. Duruma tepki gösterir.

Ömer 34. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? Ömer 3. Bölüm fragmanı izle, Ömer 33. Bölüm son sahne izle 

34. bölüm fragmanı daha yayınlanmadı. Ömer 33 Bölüm izle

Editör: Kadir Gürhan