Ayla Akat Ata kimdir? Ayla Akat Ata kimdir?

Reşat Hoca, annesi Nezahat Hanıma bakması için Çiçek Hanım ile evlenme kararı alır. Babası Reşat hocanın bu durumuna kızan oğlu Ömer evi terk eder. Hocanın kızı Nisa’da babasının evliliğine karşı çıkar. Hocanın büyük oğlu Tahir, Reşat hocanın evlenmesine karışmıyor. Evlenmesi gerektiğini söylüyor. Evde bir kadın olsun der. 

Banka müdürü iyice Gamzeye yazılmaya başlar ve Gamze’nin odasına girip sık sık rahatsız eder. Banka müdürünün kızı da Ömer’e yazılır ve Ömer’e bir tablosunu hediye eder. Şükran’ın açtığı dava Tahir’in eline ulaşır. Şükrana kızgın olan Tahir, eğer benden boşanırsan Vicdan ile evlenirim diye tehdit etmeye çalışır. Bu tehdit ile bütün işi daha da bozar. 

Tahir’in kızı Eda ise Adnan Oktar suç örgütünün tuzağına tamamen düşmüş durumdadır. Kendisini kandıran örgüt Edayı tamamen sistemin içine çekmeyi başarmıştır. Örgütün birçok kolu var, bütün bu kollar Adnan Oktar için çalışıyor. Kedicik belgeselinde ele alınan konuların aynısı burada Tahir’in kızı Edanın başına getiriliyor. Eda, oyuncu ve manken olacak diye kandırılıyor. Tahir’de farkına varmadan aynı cemaatın tuzağına çekilmiştir. Tahir’in durumunu bilen Adnan Oktar Cemaatı Tahir’in bu durumunu suistimal ederler. Tahire para verirler ve Tahir’in üstüne paravan şirket kurarak onu tuzağa çekmeyi başarırlar. Bu paravan şirket ile Tahirin üzerinden kara para aklamaya çalışırlar.

Nuran, Nisa, Gamze ve Şükran tuttukları yemek işletmesinin açılışını yaparlar. Nisanın eski patronu onlara destek olmaya gelir. Onların işine karışan Tahiri de kadın dayanışması ile dükkandan kovarlar. Dizi de sık sık kadın dayanışmasına gönderme yapılır. 

Ömer 33. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? Ömer 33. Bölüm fragmanı izle, Ömer 32. Bölüm son sahne izle 

Ömer son sahne izle 

Editör: Kadir Gürhan