Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni adresi belli oldu Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni adresi belli oldu

Vicdan, Nilüferin Tahir’in kızı olduğunu Şükran’a da anlatır. Bunları duyan Şükran deliye döner ve arınmak için eve giderek elbise ile yıkanır. Gamze ve Nisa Şükran’a yardım ettiler. Şükran Tahiri eve almaz. Tahir bütün gerçekleri babası Reşat’a anlatır. Reşat, Vicdan’ın hamile olduğunu zaten çok önceden biliyordu. Dolayısıyla hiç şaşırmadı. Her iki taraf Vicdan’ın hamileliğini birbirlerini suçlayarak konuşurlar. Tahir Reşat hocayı, Reşat hoca da Tahir’i suçlar. 

Dizide yine Adan Oktar örgütüne göndermeler yapılıyor. Tahir ve Şükran dertleri ile uğraşırken kızları Adnan Oktar şebekesinin ağına düşer. Adnan Oktar örgütü Tahir ve Şükran’ın kızını kendi öz tuzakları ile avlamaya çalışırlar. Tahir hala Şükran’a yalvarır. Şükran ise çocuklarını rahat bırakmasını ve Nilüfer’e sahip çıkmasını söyler Tahire. Adnan Oktar örgütü Şükran ve Tahir’in kızını deneme çekimleri için ofislerine çağırırlar. Orada resmen bir tiyatro çeviriyorlar. Sanki film ajansıymış gibi hareket ediyorlar. Hepsi örgütlü bir şekilde hareket ederek kız çocuklarını tuzağa düşürürler. 

Gamzelerin dükkan tutacağını öğrenen Tahir, buna engel olur ve adamın dükkanı kiraya vermesini önler. Gamze bu durumu anlar ve Ömere dükkanı her şekilde açacağını söyler. 
Vicdan, eski kirada kaldığı için ve gider ev sahibine kur yapar ve kirada kalmaya devam eder. Eve sahibiyle ayda bir kere buluşma karşılığında anlaşır. Tahir, Nilüferi çağırır ve kan testini almak ister  Tahir de Nilüfer de bu durumu özellikle öğrenmek isterler. Nilüfer kan testi verir çünkü o da babasını merak eder. Test sonucu yüzde 99 uyumlu çıkar ve Nilüferin Tahir'in kızı olma durumu kesinleşir. Nisanın avukatı da Nisaya yazılmaya başlar ama Hakan'ın kendisine rüşvet teklif etmesi üzerine davadan çekilmek için düşünmeye karar verir. Nisanın bundan haberi yoktur  

Vicdan Hakana kendisi ile evlenmesini talep eder. Karşılığında ikisinin de para kazanacağı bir iş teklif eder. Evli kocaları tuzak çekip onlardan para koparmanın peşine düşerler. 
 

Test sonucunun neyleşmesi ile birlikte Reşat Hoca Aileyi alır Şükran'a gider ve kendisinden özür dile Tahire dönmesini ister. Şükran kararının kesin olduğunu ve boşanacağını belirtir. Tahir adeta yıkılır ve dışarıya çıkar.

Ömer 31. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? Ömer 31. Bölüm fragmanı izle, Ömer 30. Bölüm son sahne izle 

Ömer son sahne yayınlanmadı, yayınlandığında eklme yapılacak. Ömer 30. bölüm tamamı izle

Editör: Kadir Gürhan