31 Mayıs Müge Anlı: Kayıp üvey kızlarını arayan babanın kızlara 14 yaşından beri tecavüz ettiği ortaya çıktı 31 Mayıs Müge Anlı: Kayıp üvey kızlarını arayan babanın kızlara 14 yaşından beri tecavüz ettiği ortaya çıktı

Gelinim Olur Musun?” isimli izdivaç programı bir dönem Türkiye'nin en fazla izlenen yapımları arasında yerini alıyordu. Programda adından söz ettiren Semra Kaynana ise ikonik karakterlerden biri olmuştu. Semra Yücel, oğlu Ata ile Sinem Umaş'ın evlenmemesi için çıkardığı engellerle adından söz ettiriyordu.

Gelinim Olur Musun Semra Yücel kimdir? Kaynana Semra kimdir? Gelinim Olur Musun Semra Yücel kimdir? Kaynana Semra kimdir?

İşte “Gelinim Olur Musun?” Kaynana Semra’nın son hali…

semra kaynana 1

Oğlu Ata'nın hayatını kaybetmesinden sonra zor günler geçiren ve uzun bir süredir ekranlarda görünmeyen Semra Yücel, katıldığı bir programda Gelinim Olur Musun? adlı programın iç yüzünü anlatmıştı. Semra Kaynana, "Ben hiçbir zaman 'Oğlum Sinem ile evlenirse bar köşelerinde öldürülür' demedim. Kesinlikle böyle bir şey yok. Sinem istediği yere gidebilir, bu kimseyi de ilgilendirmez. Ama tekrar ediyorum ben kesinlikle ve kesinlikle böyle bir şey demedim. Kızlar yarışmaya oynamaya gelmişti, biz ise dinlenmeye... Oğlumu da beni de hayat çok yormuştu, biz yarışmaya girdikten sonra ne olduğunu orada öğrendik” dedi.

semra kaynana 3

Kaynak: Haber Merkezi