TFF haftanın programını açıkladı: Süper Lig'de şampiyon pazar günü belli olacak TFF haftanın programını açıkladı: Süper Lig'de şampiyon pazar günü belli olacak

FIFA kokartlı elit hakem Halil Umut Meler, Avrupa futbolunun prestijli organizasyonlarından biri olan UEFA Avrupa Ligi'nde bir müsabakaya yönetici olarak atandı. Meler, 11 Nisan Perşembe günü İngiltere'nin Liverpool takımı ile İtalya'nın Atalanta takımı arasında gerçekleşecek olan çeyrek final mücadelesinde düdük çalacak.

Bu önemli müsabaka, İngiltere'nin Liverpool şehrindeki efsanevi Anfield Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak. Halil Umut Meler'in yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yapacak. Dördüncü hakemlik görevini ise Arda Kardeşler üstlenecek. Karşılaşmanın VAR hakemi Alper Ulusoy, AVAR hakemi ise Abdülkadir Bitigen olarak belirlendi.

Geçen yıl da çeyrek finalda düdük çaldı

Halil Umut Meler, bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde görev alacak ilk maçını yönetmeye hazırlanırken, daha önce de benzer nitelikteki maçlarda başarılı performans sergelmişti. Örneğin, Son 16 Turu ilk ayağında Milan ile Slavia Prag arasındaki maçta düdük çalan Meler, geçen sezon oynanan Juventus-Sporting çeyrek final ilk maçında da görev almıştı.

Kaynak: Haber Merkezi