kimdir, kaç yaşında, nereli, instagram, son dakika, boykot, israil malı, 2024, elektrik kesintisi, su kesintisi, ankara, maç özeti, yayın akışı, izle, emekli
  • DOLAR 32,21 %0.01
  • EURO 35,00 %-0.03
  • ALTIN 2.511,79 %0.44
  • BİST100 10.740 %0.90
  • BITCOIN 68.100 %2.62
  • ETHERIUM 3.140 %2.75
24°

Kredi notu Haberleri

kredi notu haberleri ve güncel kredi notu gelişmeleri, kredi notu ile ilgili tüm video, kredi notu fotoğrafları ve kredi notu haberleri Elips Haber - 'Herkese eşit yaklaşır' sitemizde


Ekonomi

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu CI Ratings, Türkiye'nin kredi notunu teyit ederken, görünümünü yukarı yönlü revize etti.

Ekonomi

Standard Poor's (SP), Türkiye'nin kredi notunu "B"den "B+"ya yükseltirken, kredi notu görünümünü "pozitif" olarak korudu.

Ekonomi

Kredi derecelendirme kuruluşu Ficth, Türkiye'de 7 banka dışı finansal kuruluşun notlarını "pozitif" görünüm ile teyit etti.

Ekonomi

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Avrupa Birliği'nin (AB) kredi notunu "Aaa" olarak teyit ederken, kredi notu görünümünü "durağan" olarak tuttu.

Ekonomi

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notunu "B3" olarak teyit ederken, not görünümünü "durağan"dan "pozitif"e çevirdi.

Ekonomi

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), ABD'nin uzun vadeli kredi notunu "AA+" ve kısa vadeli kredi notunu "A-1+"...

Ekonomi

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Türkiye Varlık Fonu'nun (TVF) kredi notunu "B"den "B+"ya yükseltirken, not görünümünü “pozitif” olarak belirledi.

Ekonomi

Kredi derecelendirme kuruluşu, değişken jeopolitik nedeniyle ülkede bu yıl büyümenin zorlu olmaya devam edeceğini bildirdi

Ekonomi

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, aralarında İstanbul ve Ankara'nın da bulunduğu 9 büyükşehrin kredi notunu yükseltti.

Ekonomi

Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "B"den "B+"ya yükseltirken, not görünümünü "durağan"dan "pozitif"e çıkardı.

Ekonomi

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, 17 Türk bankasının kredi notu görünümlerini "durağan"dan "pozitif"e çevirdi.

Ekonomi

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye için gelecek yıla yönelik iki kredi notu gözden geçirme tarihini belirledi. Kuruluşun, Türkiye'nin kredi...

Ekonomi

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's Çin'in not görünümünü durağan'dan negatife düşürdü.

Ekonomi

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Fransa'nın kredi notlarını "AA/A-1+" olarak teyit ederken, not görünümünü "negatif" olarak bıraktı.

Ekonomi

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard and Poor’s (S&P), Türkiye'nin kredi notunu revize etti. Türkiye’nin kredi not görünümünü durağandan pozitife çevirdi.