Ankaragücü taraftar grupları bir hayli fazla olup anarşist ve eşitlikçi yanları ile dikkat çekmektedir. Futbol sektörünün önemli yapıtaşlarından biri olan taraftar gruplarının dinamizmi oldukça önemlidir. Ankaragücü taraftar grupları arasında en bilineni olan Gecekondu; son zamanlarda diğer taraftar grupları ile aralarında oluşan gerginlik ve küskünlüğün son bulduğunu ise yakın zamanda açıkladı.

Tribün grupları olarak da bilinen taraftar grupları arasında bulunan Gecekondu, Ankaragücü’nün önemli bir taraftar grubunu oluşturmaktadır. Bünyesinde birçok genci ve Ankaragücü’ne emek vermiş insanı barındıran Gecekondu’nun Ankara için büyük bir önemi bulunmaktadır.

Ankaragücü Gecekondu taraftar grubu Ankara’da hem futbol için hem de halk için büyük bir önem taşımaktadır. Ankaragücü’nün önemli bir taraftar grubu olan Gecekondu son zamanlarda yaşadığı diğer taraftar grupları ile olan küskünlüklerine son verdiğini açıklamış bulunmaktadır.

Yaraftar grubu bunu her fırsatta dile getirmekten çekinmemiştir ve hala barış yanlısı olduklarını dile getirmektedirler. Ankaragücü’nü sonuna kadar destekleyen bu taraftar grubu birçok farklı insandan oluşmaktadır. Ankara tribünlerinin en arkasını işgal ettikleri için ise kendilerine Gecekondu ismini vermeyi uygun görmüşlerdir.

Çorum FK – Bodrum FK canlı izle Çorum FK – Bodrum FK canlı izle

'Gecekondu' taraftar grubundan hakem Halil Umut Meler'e saldıran Faruk Koca'ya destek!

Ankaragücü taraftar grubu Gecekondu’dan yapılan Halil Umut Meler’e yönelik saldırı hakkında açıklamada bulundu.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Bugün, dün,  geçen sene,her zaman  yapılan hakem hataları, art niyetler, hakkımızı yemeler ve daha niceleri sabrımızı son derece taşırmıştır. Bu son yaşanan olaylar da bunun göstergesidir. Son zamanlarda yaşanan bu olayların bu seviyeye gelmesinin tek sorumlusu TFF ve hakem (!) olan şahıslardır. Sadece belirli düzende hareket eden ve o düzende kararlar veren hakemlerin yaptıkları artık haddi fazlasıyla aşmıştır. Bugün olaylardan dolayı sabrı taşan Faruk Koca'nın sonuna kadar arkasındayız” denildi.

Editör: Kadir Gürhan