Furkan Kızılay kimdir?  Furkan Kızılay nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor.  Furkan Kızılay kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Furkan Kızılay kimdir? Furkan Kızılay kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Furkan Kızılay’in biyografisini haberimizde derledik…

Furkan Kızılay kimdir?

Furkan Kızılay (d. 30 Kasım 1990, İstanbul), Türk oyuncu ve şarkıcıdır. Çocuklar Duymasın adlı TV dizisindeki Emre (Havuç) karakteri ile ünlenmiştir. Sinema filmleri ve TV dizilerinin yanı sıra reklamlarda da rol almaktadır. Ayrıca 2009 yılında Aşksın Sen adlı albümü çıkarmıştır. 2010 yılında çekimlerine yeniden başlanan Çocuklar Duymasın dizisinde Emre (Havuç) karakterini yeniden canlandırmaya başlamıştır.

Eğitimini Kadir Has Üniversitesi Enformasyon Teknolojileri bölümünde sürdürmektedir.21 Ocak 2017 tarihinde TV8'de yayınlanmaya başlayan 2017 Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında Ünlüler takımında yarıştı. Daha sonra 2017-2018 yılları arasında TRT 1'de yayımlanan Aslan Ailem adlı dizide rol aldı.

Çiğdem Kamer kimdir? Çiğdem Kamer kimdir?

Kaynak: Haber merkezi