ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 27 Mayıs bölümünde neler oldu?

Selin Türkmen'in yeni dizisi belli oldu Selin Türkmen'in yeni dizisi belli oldu

Esra Erol'da 24 Mayıs: Neler yaşandı? Esra Erol'da 24 Mayıs 2024 bölümü izle Esra Erol'da 24 Mayıs: Neler yaşandı? Esra Erol'da 24 Mayıs 2024 bölümü izle

Başlık parası teklif edilen 14 yaşındaki Hasret bulundu

Programa katılan Emrah Gezer, 14 yaşındaki kızı Hasret'in kayıp olduğunu söylemişti. Esra Erol, Hasret'in bulunduğunu açıkladı. Emrah Gezer, suçluların cezalandırılmasını istediğini söyledi.

18 yaşındaki Dilber Menteş nerede?

Programa katılan Güldeniz Hanım, 18 yaşındaki kızı Dilber'in kayıp olduğunu söyledi. Dilber'in teyzesinin oğluyla 3 yıldır dini nikahlı yaşadığını belirten Güldeniz, şunları anlattı:

"1 yaşında çocukları var. Kızım bir dönem eşi Uğur'dan kaçıp benimle yaşadı. Sonra çocuğu bırakıp Uğur'un yanına geri döndü. Beraber yaşamaya devam ettiler. 2 hafta önce Uğur beni arayıp 'Anne, kızın yok' dedi. Evlerine gittiğimde Uğur'un kızım kaçtığı için evdeki bütün eşyaları sattığını gördüm. Binaya bir oğlan girmiş, apartman kapısı şifreli. İçeri giren oğlan zile basıyor, Uğur kapıyı açıyor. Kapıdaki kişi 'Dilber'i arıyorum' diyor. Uğur sinirlenip adamı kovuyor. Daha sonra Dilber'e soruyor, tartışma çıkınca Dilber bir daha eve gelmeyeceğini söylüyor ve gelmiyor."

Esra Erol, Dilber'i bulduğunu açıkladı. Canlı yayına bağlanan Dilber, "Ben size 'iyiyim' dedim. Neden ağlıyorsun? Ben işe hep geç kalıyorum. O gün de geç kaldım. Yanımda çalışan arkadaşımı bana bakmaya göndermişler. Ben de o sırada evden çıkmıştım. Eşim görmüş arkadaşımı. O çocuk benden küçük. Biz zaten anlaşamıyorduk, ayrılma kararı almıştık" diye konuştu.

Babanne-torun karşı karşıya

Naile Topçu, 2 yaşından beri baktığı torunu Huriye'nin evdeki altınları, umre parasını alıp Muhammed Güzüngü isimli kişiyle kaçtığını söylemişti. Daha sonra stüdyoya gelen Huriye ve Muhammed, aileleri ilişkilerini desteklemediği için beraber kaçtıklarını söylemişti. Babaannesinin parasının nerede olduğunu bilmediğini söyleyen Huriye ise "Babaannem umreye falan gitmeyecekti. Umre parası nerede bilmiyorum. Ben babaannemin altınlarını almadım" demişti.

Torunu ve Muhammed ile bir kez daha karşı karşıya gelen Naile, gözyaşlarına boğuldu. Naile, Muhammed'e "Kızımı istemek için bir kere kapıma geldin mi?" diye sordu. 

Muhabir: Betül Vural