Samsun’un Çarşamba ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Ölenlerden birinin AK Parti Artvin Gençlik Kolları İl Başkanı olduğu belirtildi. Peki Doğukan İslamoğlu kimdir? Doğukan İslamoğlu nereli? Doğukan İslamoğlu'nun mesleği. Doğukan İslamoğlu ile ilgili detaylar haberimizde...

Afşar Timuçin kimdir? Afşar Timuçin kimdir?

Doğukan İslamoğlu kimdir?

Doğukan İslamoğlu 25 yaşında  AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı idi. 

Samsun'un Çarşamba ilçesi Dikbıyık mevkisinde Tolgahan Topuz yönetimindeki 55 AGU 319 plakalı otomobil, karşı şeritten gelen AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu yönetimindeki 06 DKU 378 plakalı otomobile çarptı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada, İslamoğlu ve Topuz ile otomobildeki Nuh Çevik ve Ertuğrul Sağlam ağır yaralandı.

Yaralılar, sağlık ekiplerinin kaza yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Sürücüler İslamoğlu ve Topuz, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.Çevik ve Sağlam'ın ise durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Evleneli 1 yıl olmamıştı

Doğukan İslamoğlu, Mayıs ayında Dilara Yurdakul ile evlenmişti. Doğukan İslamoğlu'nun düğününe Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Ak Parti Milletvekili Adayı Faruk Çelik, Ak Parti Milletvekili Adayı Ahmet Erdem, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla, Ak Parti İl Başkanı Fatih Tahtalı, Önceki Dönem Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, MHP Milletvekili Adayı Metehan Özkan, MHP İl Başkanı Serdar Kılınç, İlçe Başkanları, İlçe Kadın Gençlik Kolları Başkanları ve Yönetimi, Kurum Amirleri, STK Temsilcileri, Ak Parti Artvin Gençlik Kolları Teşkilatı, diğer siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katılmıştı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğukan İslamoğlu için taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'da trafik kazasında hayatını kaybeden AK Parti Artvin Gençlik Kolları İl Başkanı Doğukan İslamoğlu'nun ailesine başsağlığı diledi.

Erdoğan'ın paylaşımı şu şekilde:

"AK Parti Artvin İl Gençlik Kolları Başkanımız, değerli yol ve dava arkadaşımız Doğukan İslamoğlu'nun vefatından derin üzüntü duydum. Merhum kardeşimize Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve tüm teşkilatımıza başsağlığı diliyorum."

Editör: Halide Tonga