Dimes İsrail malı mı? Dimes hangi ülkenin malı, zararlı mı? Dimes İsrail’i destekliyor mu, İsrail’e destek veriyor mu? Şeklinde araştırmalar yapan vatandaşların en çok merak ettiği konu Dimes hangi ülkenin olduğu konusu oldu.

Markanın menşei hakkında son dönemde gündem olan konular arasında yer alıyor. Vatandaşlar İsrail- Filistin Savaşı'nın ardından İsrail markalarına karşı boykot başlattı. Bu da vatandaşların hangi markanın hangi ülkeye ait olduğuna ilişkin olduğunu merak ediyor. Peki, Dimes İsrail malı mı? İşte detaylar...

Dimes İsrail malı mı?

Dimes: 1958 yılında Tokat'ta kurulan Türkiye'nin ilk meyve suyu üreticisi şirket. Günümüzde süt ürünleri, limonata ve kahveli içecekler de üretmektedir

Dimes, 1958 yılında Tokat'ta kurulan Türkiye'nin ilk meyve suyu üreticisi şirkettir. Şirket, kurucusu Mustafa Vasfi Diren'in, Tokat'ta kendi evinin bahçesinde yaptığı deneysel üretimle başlamıştır.

Dimes, kuruluşundan itibaren Türkiye'de meyve suyu sektörünün gelişmesinde önemli bir rol oynamıştır. Şirket, günümüzde meyve suyu, süt ürünleri, limonata ve kahveli içecekler gibi çeşitli ürünler üretmektedir.

Dimes'in sahibi, Diren Holding'dir. Diren Holding, Türkiye'nin en büyük meyve suyu üreticilerinden biridir. Şirketin merkezi Tokat'ta bulunmaktadır.

Dimes, Türkiye'de meyve suyu pazarında önemli bir yere sahiptir. Şirket, Türkiye'de üretim yapmaktadır. Dimes'in Türkiye'deki fabrikaları, Tokat, Manisa ve Adana'da bulunmaktadır.

Torino - Milan Selcuksports canlı izle Torino - Milan Selcuksports canlı izle

Dimes, Türkiye'nin yanı sıra, Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerine de ihracat yapmaktadır..

Kaynak: Boykot ürünleri