Beypazarı Soda İsrail malı mı? Beypazarı Soda hangi ülkenin malı, zararlı mı? Beypazarı Soda İsrail’i destekliyor mu, İsrail’e destek veriyor mu? Şeklinde araştırmalar yapan vatandaşların en çok merak ettiği konu Beypazarı Soda hangi ülkenin olduğu konusu oldu.

Markanın menşei hakkında son dönemde gündem olan konular arasında yer alıyor. Vatandaşlar İsrail- Filistin Savaşı'nın ardından İsrail markalarına karşı boykot başlattı. Bu da vatandaşların hangi markanın hangi ülkeye ait olduğuna ilişkin olduğunu merak ediyor. Peki, Beypazarı Soda İsrail malı mı? İşte detaylar...

Duru Nayman kimdir? Arda Güler'in sevgilisi Duru Nayman kimdir? Duru Nayman kimdir? Arda Güler'in sevgilisi Duru Nayman kimdir?

Beypazarı Soda İsrail malı mı?

Türkiye’nin ilk maden suyu üreticilerinden olan Ercan Ailesi, sağlıklı bir içecek olan maden suyunun Türk insanına tanıtılması ve sevdirilmesi konusunda sektöre öncülük etti. 1957 yılında kurulduğunda 6000 şişe kapasiteli Beypazarı Maden Suyu, bugün 60 bin m2 kapalı alana kurulu ve sektörünün en büyüğü olma özelliği taşıyan tesisinde, saatte 300 bin şişe üretim kapasitesine sahip lider maden suyu şirketi konumunda.

Türk insanının yaşadığı her ülkeye Beypazarı maden suyunu ulaştırma ideali olan Niyazi Ercan, bugün 27 farklı ülkeye ihracat yapıyor. Ulusal ve uluslararası pek çok kalite ve başarı ödülüne layık görülen Beypazarı Maden suyunu bir dünya markası yapma yolunda ilerliyor.

Kaynak: Boykot ürünleri