Ajda Pekkan, müzik kariyerinin ilk stadyum konserine hazırlanıyor. Konserin yanı sıra bir görsel şov da sunacak olan Pekkan'a birçok sanatçı da eşlik edecek. Pekkan konserde yeni jenerasyondan çok değerli sanatçılarla düet yapacağını belirtti.

DHA'nın haberine göre Ajda Pekkan düzenlenen basın toplantısında şunları söyledi:

"Yıllar sonra bu mertebede ve bu kadar büyük bir yerde çıkmak biraz heyecan verici. Heyecanlı değilim desem yanlış olur. Çünkü çok heyecan verici bir şey. İnşallah her şey çok güzel olur. Çok değerli katılımcı arkadaşlarım olacak sağ olsunlar. Güzel bir proje oldu, güzel bir format oldu. O yüzden çok sıkı çalışıyoruz bu arada. Yeni jenerasyondan çok beğendiğim sanatçılar var. Onların bazılarıyla düetim var. Onlar için şarkı yaptım. Çok güzel ilerliyoruz. Tabi bu aşamada fırtına gibi koşturuyoruz. Mesela konseptin içinde kıyafet var, hayal ettiğimiz şeyleri gerçeğe dönüştürmek için baya bir çaba sarf ediyoruz. Baktığınız zaman sahnede şarkı söyleyen sadece görsel değil fiziken, aynı zamanda enerji olarak da ve sinerji olarak da çok değerli arkadaşlarımızla, hem de orkestra arkadaşlarımızla, hem de bana eşlik edecek arkadaşlarımla çok güzel ilerliyoruz. Zaman ayırabilen arkadaşlarım çok keyifle katılımcı oldular" dedi.

Yabani 34. Bölüm İzle Full NOW Yabani otuzdördüncü bölüm tek parça izle, Yabani 35.Bölüm fragmanı izle Yabani 34. Bölüm İzle Full NOW Yabani otuzdördüncü bölüm tek parça izle, Yabani 35.Bölüm fragmanı izle

Ajda Pekkan şimdiye dek kendisine yöneltilen 'özgün müzik yapmama' eleştirilerine şu sözlerle yanıt verdi:

"Söz yazamıyorum, çok denedim kendi kendime ı-ıh dedim olmuyor. Çünkü sonu gelmiyor. Çok kafa yormak lazım. Bir şey yapmak lazım ona yardımcı olmak için. Ama şimdi Ajda Pekkan'ın keyfini ben yaşıyorum. Çünkü hep dağıldım daha evvel. Yani neredeydim? Nereye basıyorum? Ne yapıyorum? Kimlerle çalışıyorum? Çok da keyifliydi, Alice Harikalar Diyarı'nda gibiydi. Çünkü normal bir ailenin, kurumsal bir alenin yanından çıkıp da böyle birden bire sanat dünyası, 5 yıl film ondan sonra gazino ondan sonra özel konserler ve birden bire yurt dışı, oradaki anlaşmalar. Sonra Türkiye'den vazgeçemediğim için tekrar geri dönmeler, evlenmeler, ayrılmalar. Yani bir hayat çizgisine baktığınız zaman diyorsunuz ki; bir sen varsın, bir de sen varsın. Yani bunun kıymetini bilmen lazım. Bu boşu boşuna gelmemiş bugüne kadar. Kendimden de vazgeçemedim, vatanımdan da vazgeçemedim. O yüzden madem öyle bir şeye karar verdim bunun da hem kıymetinin bilmek, hem de en en en iyisi olmak. Ne için cover söylüyorum? Özgün müzik söylemiyorum diye baya şey yapıldı, tenkitler yapıldı. Sonra o coverlar bugün beni Ajda Pekkan yapan coverlar oldu. Tabi ki özgün müziği çok seviyorum ve onlara ruh vermek enim çok büyük şeyim oldu artık, çok severek söylüyorum. Lütfen dinleyin 'Ben Seni Çok Sevdim'i bakalım ne düşüneceksiniz? Çok merak ediyorum, teşekkür ediyorum."

Konserde kendisine eşlik edecek isimleri açıklayan Pekkan, "En başta sevgili Selda Bağcan, sevgili Nilüfer, bunlar hep benim backgroundumda birlikte olduğumuz, yaş farkıyla ama candan dostlarım. Işın Karaca deseniz öyle, benim canım dostum. Hande yener, yeni nesil harika bir ses, çok bayılıyorum. Sıla öyle, sevgili Cem Adrian ki şarkısını yaptım. Sevgili Mabel Matiz, sevgili Mert Demir, nasıl söyleyim artık bu yeni arkadaşların hepsi benim sevdiğim sesler. Semicenk, çok paradoks değil mi? Ama ben bunu seviyorum, bu paradoksu seviyorum. Motive var. Rap, Norm Ender ve korosu var. Dolapdere Big Bang, sonunda böyle bir grup yaptık. O geri sayım süreci hepimizi hafif bir şey yapıyor. Tıpkı bir inşaatın bitmesi gibi. O gece olsa da bitse de ve çok güzel geçse gibi düşüncemiz var. O yüzden bu arkadaşlarımla ve benim de bizzat kendi büyük orkestrayla provalarım var. Bu provalar 5-6 gün sürecek en aşağı. Ve ondan sonra da hepinizi bekliyoruz konsere, güzel bir konser olacağına inanıyorum" diye konuştu.

'2 kilo alsam deliriyorum'

Süperstar, konserin hazırlık sürecinde çok yoğun bir program uyguladığını ifade ederek, "Bireysel olarak aynen bir sporcu gibi başladım tabi. 2 kilo alsam deliriyorum. O, 2 kilo bana 10 kilo gibi geliyor. Şimdi hemen diyete başladım zaten. Sporumu yapıyorum. Dikkatli yaşıyorum. Çünkü bundan sonraki yıllarda hepimizin sağlıklı yaşama ihtiyacı var. Hayatın farklı olduğu, farkındalığı başladıktan sonra daha değişik ve daha göreceli olduğunu gördük. İnsanın kıymetinin, değerinin önce kendisinden başladığını sonra da yanında seçtiği insanlarla nasıl olduğunu öğrendik" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA