Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 12 Ocak Cuma günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

11 Ocak Müge Anlı: Buse Nur bulundu, Aslı hiç görmediği babası Kenan Direkçi'yi arıyor, Mehmet Ali Özdemir öldürüldü mü? 11 Ocak Müge Anlı: Buse Nur bulundu, Aslı hiç görmediği babası Kenan Direkçi'yi arıyor, Mehmet Ali Özdemir öldürüldü mü?

'Hudutsuz Sevda' dizisine iki isim dahil oldu 'Hudutsuz Sevda' dizisine iki isim dahil oldu

Mehmet Ali Özdemir'in şüpheli kaybı araştırılıyor

3 çocuk annesi olan Meryem Özdemir, Hatay Antakya'da şüpheli şekilde ortadan kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan eşi Mehmet Ali Özdemir'in kaybına ilişkin verdiği çelişkili ifadelerle dikkatleri üzerine çekiyor.

41 yaşındaki evli ve 3 çocuk babası Mehmet Ali Özdemir arabasıyla birlikte ortadab kayboldu. Mehmet Ali Özdemir'in bulunan aracında sürtünme ve kan izine rastlandı. Kardeşiyle kavgalı olduğu iddia edilen Mehmet Ali Özdemir'in eşi Meryem Özdemir'e esaret hayatı yaşattığı öğrenildi. Kıskançlık yüzünden sık sık problem yaşanayan Özdemir çiftinin evliliğinde büyük sırlar olduğu iddia edildi.

Meryem söz konusu iddiaları reddetti. Eşinden şiddet görmediğini söyledi.

Kenan Direkçi neden öldü?

Aslı Bilim, babası Kenan Direkçi'yi arıyordu. Ancak babasının öldüğünü öğrenmişti. İlk kez canlı yayında babasının fotoğrafını gören Aslı gözyaşlarına boğuldu.

kenan direkçi

Esme Yıldırım aranıyor

3 çocuk annesi Esme Yıldırımdan 6 gündür haber alınamıyor. Esme Yıldırım'ın eşi Erkan Bey ise sinirli tavrını sürdürüyor. Eşinin kaybına ilişkin açıklama yapmıyor.

esme yıldırım-1

Kaynak: Haber Merkezi