Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 11 Ocak Perşembe günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

10 Ocak Müge Anlı: Buse Nur Acar'ın şüpheli kaybı araştırılıyor 10 Ocak Müge Anlı: Buse Nur Acar'ın şüpheli kaybı araştırılıyor

Buse Nur Acar bulundu

Buse Nur Acar'ın şüpheli kaybı araştırılıyor. Buse Nur’un annesi Selma Hanım kaybolan kızını aramak için Müge Anlı Stüdyolarına geldi. Kızının sevgilisinin yanından kaybolduğunu söyleyen acılı anne kızının hayatından endişe duyuyor. Kızının 11 gündür kayıp olduğunu söyleyen anne, "Buse ya öldürüldü ya da alıkondu. İçimde kızımın hayatta olmadığına dair bir his var. Kızım hayatta olsa bana ulaşırdı. 35 yaşında bir insanla birlikte olarak 20 yaşındaki kendini ziyan etti" dedi. Müge Anlı ekibine ulaşan bir adam, "Buse 2 gün önce Eskişehir'de bizim yanımızda çalışmaya başladı. Telefonunu istediğimizde olmadığını söyledi" dedi. 

Müge Anlı bugün program açılışında müjdeli haberi verdi. Buse Nur Acar, Eskişehir’de kendisine hayat kurduğunu söyledi. Sevgisinden şiddet gördüğünü anlatan Buse Nur Acar, “2 kez şiddet gördüm. Elimden her şeyi aldı. Kimsem yokken geldim. Zorlu bir yola başladım. Şu an garsonluk yaparak hayatımı idame ettirmeye çalışıyorum” dedi. Buse Nur Acar stüdyoya geldi annesiyle kucaklaştı.

buse nur acar bulundu

Nalan: Biz zamanında çok saftık Nalan: Biz zamanında çok saftık

Aslı Bilim, hiç görmediği babası Kenan Direkçi'yi arıyor

Kenan Direkçi'nin aslen Mardin Nusaybinli olduğu ve bir dönem Diyarbakır'da yaşadığı biliniyor. Kenan Direkçi'nin babasının adı Nedim, annesinin adı ise Birgül olduğu öğrenildi.

Aslı Bilim, hiç görmediği babası Kenan Direkçi'yi aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Aslı "Maddi olarak hiçbir talebim yok. Ben ne babamın yüzünü ne de fotoğrafını gördüm. Ben sadece onu görmek istiyorum. Ben de babamı bulmak istiyorum. Müge Hanım çok insanı kavuşturdunuz. İnşallah bizi de buluşturursunuz" dedi. 

9 Ocak Müge Anlı: Halis Güzelordu kayıp, Mehmet Ali Özdemir öldürüldü mü? 9 Ocak Müge Anlı: Halis Güzelordu kayıp, Mehmet Ali Özdemir öldürüldü mü?

Müge Anlı, Aslı'ya müjdeli haberi verdi. Babasının bulunduğunu, amcasının telefonda olduğunu söyledi. Amcası, "Aslı kızım merhaba. Keşke babanı 20 yıl önce arasaydın. Baban 2005 yılında vefat etti. Keşke daha önce arasaydın. Anneni tanıyorum. Aradan uzun zaman geçmesine rağmen anneni çok iyi hatırlıyorum. Babanın 2 resmi nikahlı evliliği var. İlk evliliğinden 2 diğer resmi evliliğinden 1 çocuğu var. Ancak nikasız 4-5 kişiyle birlikteliği var. İnternetten Kenan Direkçi yazdığınız zaman nerede öldü neden öldü ortaya çıkacaktır" dedi.

Aslı'nın kız kardeşi yayına bağlanarak, "Rahmetli babama çok kızgınız. Babamın böyle şeyleri vardı. Yaşasaydı benzer şeyler yaşardık. Aslı'dan haberimiz yoktu. Ama kendisini yalnız hissetmesin. Bizde aynı şeyleri yaşadık" dedi.

aslı direkçi kenan direkçi

Esme Yıldırım 5 gündür kayıp

41 yaşındaki Esme Yıldırım'dan 5 gündür haber alınamıyor. Esme Hanım'ın 21 ve 18 yaşındaki çocukları annelerini aramak için Müge Anlı'ya başvurdu. Çocukları anne ve babalarının tartıştıklarını annelerinin ondan sonra kaybolduğunu söylediler. Babalarından gizli geldiklerini söyleyen çocuklar annelerinin bir an önce bulunmasını istiyor.

Esme Hanım'ın eşi yayına bağlanarak, "Bunlar bana tuzak kuruyor. Önceden planlamışlar. Benim psikolojim bozuk değil. Bundan sonra onlar benim çocuklarım değil" dedi.

esme yıldırım

Zekiye Yıldırım ve oğlu nereye kayboldu?

30 yaşındaki Zekiye Yıldırım 4 yaşındaki oğlu Ali Eymen ile İzmir Buca Şirince'den ortadan kaybolmuş. 1 çocuk annesinin 2 yıldrı kimlik hareketi bulunmutyor. Zekiye Yıldırım'ın kız kardeşi Ayşe, ablasını aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi.

Müge Anlı, Eymen'den ufak izlere rastladığını ifade etti.

zekiye yıldırım

Kenan Direkçi neden öldü? Kenan Direkçi'ye ne oldu? Kenan Direkçi neden öldü? Kenan Direkçi'ye ne oldu?

Kaynak: Haber Merkezi