10 kişinin öldüğü Kuzey Marmara Otoyol kazasında üç sürücü tutuklandı

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya kesiminde 10 kişinin öldüğü, 63 kişinin yaralandığı zincirleme kazayla ilgili gözaltına alınan üç sürücü tutuklandı. Dört sürücü ise serbest bırakıldı.

Halka arzların şartları değişti: Şirket değeri tutarı yeniden belirlendi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) yeniden değerlemeye tabi tutarları 2024 yılı için güncelledi. Halka arza katılacak yeni şirketler için tutarlar belirlendi.

Başkentray, Marmaray ve İZBAN seferleri 1 Ocak'ta ücretsiz

Başkentray, Marmaray, İZBAN ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu, 1 Ocak Pazartesi günü ücretsiz hizmet verecek.

İmamoğlu, İstanbulluları Beşiktaş'a çağırdı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Suudi Arabistan'da oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray maçının iptal edilmesinin ardından, İstanbulluları Beşiktaş'a çağırdı.

Yılbaşı tedbirleri kapsamında 208 bini aşkın kolluk kuvveti görev yapacak

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yılbaşı tedbirleri bünyesinde 167 bin 739'u polis, 38 bin 222'si jandarma ve 2 bin 913'ü sahil güvenlik olmak üzere 208 bin 874 kolluk kuvvetinin görev yapacağını açıkladı.

'10 Manşette Bugün' | 29 Aralık 2023 '10 Manşette Bugün' | 29 Aralık 2023

Özgür Özel'den Sinan Ateş paylaşımı

Geçen yıl öldürülen Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş ile ilgili paylaşım yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, ''Unutturmayacağız'' dedi.

Sağlıkta şiddette son bir yılda yüzde 86 artış: Şehirde bıçak silah, kırsalda balta keser

İmdat Şiddeti Önleme ve Rehabilitasyon Derneği'nin sağlıkta şiddeti araştırdığı raporu çarpıcı sonuçlar ortaya koydu. İMDAT Derneği Başkanı Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Oğuz Polat, son 1 yıl içinde olay sayısının yüzde 86'ya varan oranda arttığını söyledi.

‘Fahiş fiyat’ TBMM’de: İlave kararlar alınacak ‘Fahiş fiyat’ TBMM’de: İlave kararlar alınacak

Yeni yılda benzin ve motorine ÖTV zammı

Yeni yılla birlikte benzin ve motorine büyük ÖTV zammı bekleniyor.

TÜRK-İŞ açlık ve yoksulluk rakamlarını açıkladı

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu'nun (TÜRK-İŞ) araştırmasına göre 2023 Aralık ayında 4 kişilik bir ailenin aylık gıda harcaması tutarı 14 bin 431 TL oldu.

TFF Başkanı Büyükekşi: Denk mi geldi, denk mi getirildi bilemedim

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, gazetecilerin “Son 20 gün içinde bir kulüp başkanı FIFA hakemi dövdü, bir başkan Süper Lig takımını sahadan çekti ve Süper Kupa oynanamadı ne düşünüyorsunuz?” sorusunu, “Denk mi geldi, denk mi getirildi bilemedim” sözleri ile yanıtladı.

Kaynak: Haber Merkezi