Tokat depreminde hasar bilançosu açıklandı

Tokat’ta meydana gelen deprem sonrası çok sayıda kişi geceyi sokakta geçirdi. İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, “Tokat’ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar var" dedi.

İYİ Parti'den istifa eden Salim Ensarioğlu: En az 60 vekil partisinden ayrılacak

İYİ Parti'den istifa eden Salim Ensarioğlu, "En az 60 milletvekili partilerinden ayrılıp bağımsız olacak, yeni bir lider çıkıp parti kurarsa bunları toparlayabilir" dedi.

AYMboşanma davasının reddi sonrası 3 yıl bekleme’ kuralını iptal etti

Anayasa Mahkemesi (AYM), boşanma davası reddinin kesinleşmesinden sonra 3 yıl boyunca ortak hayatı yeniden kuramayan çiftlerin, "evlilik birliğinin temelden sarsıldığı" kabulüyle boşanma davası açabilmesini öngören kuralı, taraflara katlanamayacakları bir külfet yüklediği gerekçesiyle iptal etti.

Erdoğan’dan İsrail-İran açıklaması

Cuma namazı çıkışı gazetecilere konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İsrail farklı şeyler söylüyor, İran aynı şekilde farkı görüşler ortaya atıyor. Konuyla ilgili akla ziyan olmayan bir açıklama da yok” dedi.

İliç'te araç içindeki bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'ın İliç ilçesinde maden sahasında meydana gelen heyelanda toprak altında kalan 9 işçiden birinin daha naaşına ulaşıldığını bildirdi.

'10 Manşette Bugün' | 18 Nisan 2024 '10 Manşette Bugün' | 18 Nisan 2024

Dilan Polat ve Engin Polat soruşturmasında ‘tahliye’ kararı

Dilan Polat ve eşi Engin Polat, soruşturmasında tüm şüpheliler “Vergi usul kanununa muhalefet” suçundan tahliye edildi. İki farklı suçtan daha tutuklu bulunan Polat çiftinin tutukluluğu devam edecek.

Özgür Özel ve Kılıçdaroğlu CHP'nin TBMM Grup Müdürü Bayraktar'ın cenazesine birlikte omuzladı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden partisinin TBMM Grup Müdürü Mehmet Levent Bayraktar'ın cenazesine katıldı.

ÖSYM'nin dünyadan izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı

8-9 Haziran'daki Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi 100'ün üzerinde ÖSYM görevlisinin soru kitapçıklarının basımı, paketlenmesi, kontrolü ve sevki için 45 gün dış dünyadan izole yaşayacakları sınav merkezi görüntülendi.

AK Parti'de ıstakozun ardından Rolex krizi: Bahadır Yenişehirlioğlu paylaşımını sildi

AK Partili Milletvekili Şebnem Bursalı’nın ıstakozlu sofra paylaşımından sonra AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu’nun sosyal medyada 562 bin liralık Rolex saatiyle çektiği selfie tepkilere neden oldu.

Van'da toplantı ve gösteri yürüyüşlerine 4 gün yasak Van'da toplantı ve gösteri yürüyüşlerine 4 gün yasak

İYİ Partili Koray Aydın: İmamoğlu ve Yavaş’a karşı saldırılarımız bizi her gün aşağı çekti

İYİ Parti Genel Başkan Adayı Koray Aydın “Seçmenimiz İstanbul ve Ankara’da ayrı aday çıkardığımız için bize büyük bir ceza kesti. İmamoğlu ve Yavaş’a karşı ağır sözlerle yaptığımız saldırılar bizi her gün aşağı çekti” dedi.

Muhabir: Şevval Dalgıç