Cihan Kamer kimdir? Atasay’ın sahibi kimdir? Cihan Kamer kimdir? Atasay’ın sahibi kimdir?

Yasmin Erbil kimdir? Yasmin Erbil nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Yasmin Erbil’in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Yasmin Erbil kimdir? Yasmin Erbil kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Yasmin Erbil’in biyografisini haberimizde derledik…

Yasmin Erbil kimdir?

Yasmin Erbil, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in ikinci evliliğini yaptığı ünlü oyuncu Nergis Kumbasar’dan 2 Aralık 1995 tarihinde, İstanbul’da dünyaya gelen küçük kızıdır.
1989 yılında dünya evine giren Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar çifti, kızları Yasmin Erbil dünyaya geldikten bir yıl sonra yani 1996 yılında yollarını ayırma kararı aldılar.
Yasmin Erbil, Saint Benoit Fransız Kız Lisesi’nde eğitim görmüştür. Yasmin Erbil’in, Mehmet Ali Erbil’in ilk evliliğinden olan Sezin Erbil adında kendinden 13 yaş büyük ablası ve yine Mehmet Ali Erbil’in Tuba Coşkun ile yaptığı son evliliğinden dünyaya gelen Ali Sadi adında kendinden 11 yaş küçük erkek kardeşi vardır.

Yasmin Erbil, anne ve babasının izinden ilerleyerek reklam yüzü ve oyunculuk kariyeri doğrultusunda ilerlemektedir.

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada, babası hakkında ''bana babalık yapmadı'' demesi çok konuşulmuştu. Bu açıklama gündemde halen tazeliğini korurken, Yasmin Erbil aşka geldi ve Survivor'da yarışan sevgilisi Yiğit Poyraz ile sarmaş dolaş fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.  

Mehmet Ali Erbil ile oyuncu Nergis Kumbasar'ın 28 yaşındaki kızı Yasmin Erbil son zamanlarda babası hakkında yaptığı açıklamalarla ilgiyi kendi üzerinde toplamaya devam ediyor.

Yasmin Erbil aşk hayatına ilişkin "Çok fazla kıskancım, onun da etrafa karşı dikkat etmesini beklerim. Babamın tam zıttı, sosyal kelebek... Ben onu çok sevmiyorum erkek arkadaşım da herkesle iyi anlaşıyor ama bu bir sınırı aşmıyor babamda o bir sınırı aşıyor. O da çok kıskanç, kıyafetime bile karıştığı oluyor" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haber Merkezi