FOX TV’nin sevilen dizisi Yabani dizisinin 12. Bölümü yayınlandı. 28 Kasım Salı günü ekranlara gelen Yabani dizisinde neler oldu? Yabani dizisinin 12. Bölümünü full izle. Yabani dizisi yeni sezon 12. Bölümde neler oldu? Yabani fragman izle, Yabani 13. Bölüm Fragman izle, Yabani, 12. Bölüm full izle.

Başrollerini Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert ve Bertan Aslani’nin paylaştığı Yabani dizisinin yeni bölümü merak konusu oldu. Arama motorlarında Yabani Dizisi’nin yeni bölümü aratılıyor. Yabani Dizisi’nin 12. Bölüm fragmanında ne var? Yabani Dizisi’nin 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yabani 12. Bölümde ne oldu?

28 Kasım Salı günü Yabani Dizisi’nin 12. Bölümü FOX ekranlarında yayınlandı. Bagajda kan bulduktan sonra Rüzgar’ı bulmaya şehir dışındaki eve giden Alaz ve Yaman, üstü başı elleri kanlar içinde Rüya ile karşılaşırlar. Alaz ve Yaman Rüya’yı bu durumdan zararsız bir şekilde çekip almaya kararlıdır, bunun için her şeyi de yapmaya razıdırlar, yapacaklardır da…

Yabani oyuncuları kimler?

Yaman (Halit Özgür Sarı)
Rüya (Simay Barlas)
Serhan Soysalan (Yurdaer Okur)
Alaz Soysalan (Bertan Asllani)
Şebnem (Şebnem Hassanisoughi Bilgiç)

Yabani 12. Bölüm Fragmanı izle

Yapımını NTC Medya’nın, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, yeni dizi “Yabani”, Köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen bir çocuğun, yıllar sonra evine dönmesi ile kendini yeniden var etme mücadelesini anlatan dizi, etkileyici hikayesiyle izleyiciye “Kan bağı mı yoksa can bağı mı?” diye sorgulatacak.

Sunucu Erkan Yolaç'ın cenaze programı belli oldu Sunucu Erkan Yolaç'ın cenaze programı belli oldu

Editör: Selim Ercan