FOX TV’nin sevilen dizisi Yabani dizisinin 10. Bölümü yayınlandı. 14 Kasım Salı günü ekranlara gelen Yabani dizisinde neler oldu? Yabani dizisinin 10. Bölümünü full izle. Yabani dizisi yeni sezon 10. Bölümde neler oldu? Yabani fragman izle, Yabani 11. Bölüm Fragman izle, Yabani, 10. Bölüm full izle.

Birce Akalay derin göğüs dekoltesiyle baş döndürdü Birce Akalay derin göğüs dekoltesiyle baş döndürdü

Başrollerini Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert ve Bertan Aslani’nin paylaştığı Yabani dizisinin yeni bölümü merak konusu oldu. Arama motorlarında Yabani Dizisi’nin yeni bölümü aratılıyor. Yabani Dizisi’nin 8. Bölüm fragmanında ne var? Yabani Dizisi’nin 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yabani 10. Bölümde ne oldu?

14 Kasım Salı günü Yabani Dizisi’nin 10. Bölümü FOX ekranlarında yayınlandı. Yaman, babasından aldığı bilgiyle dağılmıştır. Alaz da Rüya’yı sevmektedir. Yaman eğer bu düşmanlığın bitmesini istiyorsa Rüya’ya olan aşkından vazgeçmek zorundadır. Rüya olan bitenden habersiz Yaman’ın ellerini tutarken, Alaz da yaşadığı aşk acısıyla Asi’nin peşine takılır. İki gencin gecesi Yaman’ın karşılarına çıkmasıyla biter. Çağla, Rüzgar’a hamile olduğunu söyler. Rüzgar için bu bulunmaz bir fırsattır. Çağla’yla evlenip Soysalan ailesinden intikamını alacaktır.

Yabani oyuncuları kimler?

Yaman (Halit Özgür Sarı)
Rüya (Simay Barlas)
Serhan Soysalan (Yurdaer Okur)
Alaz Soysalan (Bertan Asllani)
Şebnem (Şebnem Hassanisoughi Bilgiç)

Yabani 11. Bölüm Fragmanı izle

Yapımını NTC Medya’nın, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, yeni dizi “Yabani”, Köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen bir çocuğun, yıllar sonra evine dönmesi ile kendini yeniden var etme mücadelesini anlatan dizi, etkileyici hikayesiyle izleyiciye “Kan bağı mı yoksa can bağı mı?” diye sorgulatacak.

Editör: Selim Ercan