Survivor All Star ilk eleme adayı ve dokunulmazlığı hangi takımın kazandığı cuma akşamı belli oldu. TV8 ekranlarında sevenleri ile buluşan Survivor'da dün gece yarışmacılar dokunulmazlık ve kaptanlık mücadelesinde parkura çıktı. Artık kaptanlık oyununun da oynandığı Survivor'da kaptan olan isimler dün gece yeni takımları kurdu. Kırmızı ve mavi takım yarışmacılarının seçilmesinin ardından yarışmacılar haftanın 1. dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Ada konseyinde yapılan oylamada ise eleme adayı Merve seçildi. Peki, 17 Mayıs 2024 Survivor All Star son eleme adayı kim oldu?

Survivor'da elenan yarışmacı kim oldu?

Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takımda konsey toplandı. Yarışmacılar ilk olarak adadan gitmesini istedikleri isimler için oylarını verdi. Yeni kurala göre artık kadın ve erkek yarışmacıların isimlerinin yazılacağı açıklandı. Yapılan oylama sonucu Merve 3 oy, Yunus Emre 1 oy, Nagihan 1 oy, Hilmi Cem 1 oy aldı.

Bu sonuçla Survivor All Star'da haftanın 1. eleme adayı Merve olarak belirlendi. Diğer eleme adaylarının da belli olmasının ardından Survivor düello eşleşmeleri netlik kazanacak.

Ünlü oyuncu İlker Aksum baba oluyor Ünlü oyuncu İlker Aksum baba oluyor

Survivor All Star'da kaptanlık oyununu kazanan kim oldu?

Heyecanına hız kesmeden devam eden Survivor All Star'da 17 Mayıs akşamı yarışmacılar ilk olarak kaptanlık oyununda parkura çıktı. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada Survivor'da yeni döneme girildiğini ve artık hızlı elemelerin başlayacağını söylemişti. Her yarışmacının bireysel olarak yarıştığı kaptanlık mücadelesinde en iyi süreyi yapan isimler Atakan ve Seda oldu. Atakan kırmızı takımın kaptanı olurken, mavi takımın kaptanlığına da Seda geldi.

Kaynak: Haber Merkezi