Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ve geçtiğimiz günlerde açıkladığı kazancı nedeniyle gündem olan sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, X hesabından yaptığı paylaşımda, eski erkek arkadaşından şiddet gördüğünü açıkladı.

Taşkın, 7-8 ay boyunca şiddet gördüğünü ifade ederek sosyal medya hesabından şunları söyledi:

"Tam 1 yıl önce bugün 10 aylık bir ilişkimin yaklaşık 7-8 ayında şiddet gördüğüm ve her gecen gün bunun dozajının arttığı bir ilişkiye başladım. 3 ay önce ise bitti. Öncelikle bana acımanız ya da ajitasyon yapmanız için paylaşmıyorum bunları. 3 ay önce değil de neden simdi paylaşıyorsun sorusuna cevabim ise o zaman güçlü bir Merve yoktu. Belki söyle yorumlar gelecekti ‘sen şiddeti hakkediyorsun, iyi olmuş’ ben bu cümleyi o zaman kaldırabilecek bir psikolojide değildim.

Kral Charles'in serveti açıklandı Kral Charles'in serveti açıklandı

Paylaşmaktan da kaçtım, galerime girip bu fotoğraflara bakmaktan da, konuşmaktan da kaçtım. Yasadıklarımı kendi içimde bastırdım ve yok saydım olmamış gibi. Ama er geç maalesef bastırılan duygular ortaya çekiyor görünür olmak için. Ben de kendimi daha güçlü hissettiğim bir zaman dilimine kadar bastırabildiğim kadar bastırdım. Taa ki bugüne kadar İlk zamanlar şiddet daha hafifti belki kabul edilebilirdi ama sonraları yavaş yavaş tehlikeli noktalara gelmeye başladı. Bir şekilde bunun bana yapılmasını kabul ediyordum.

1711352669565 Merve 2 Jpg P Mhq Sbh Cokquy Itr 03 Q 25 G

Her defasında affediyordum çünkü kendi içimde benim sorunlu olduğumu ve bunların benim yüzümden olduğunu ve belki de hak ettiğimi düşünüyordum. Ki ‘O’ da bana bunları hak ettiğimi hatta daha fazlasını hak ettiğimi soyluyordu. Benimki sevgiye muhtaçlık ve biçimlilikti. En ufak bir sevgi kırıntısına bile kabuldüm. Onunki ise inanın neydi bilmiyorum çünkü bu ask ya da sevgi olamaz. Sevdiğin bir insani dövemezsin şiddet uyguluyorsan da sevemezsin. Özdeklerimi, öz saygımı fazlasıyla kaybettim. Kendime bunların yapılmasını kabul ediyorsam kendimi ne kadar seviyor olabilirdim ki? Kendimi sevmiyorken bir başkası beni nasıl sevebilirdi? O kadar tehlikeli raddelere gelmişti ki şiddet ölmediğim için ya da sakat kalmadığım için şükrediyorum. Kafamı, kulağımı, burnumu yumrukluyor, karnıma, cinsel organıma tekme atıyordu.

Bazen ise beni öldürmekle ya da sakat bırakmakla tehdit ediyordu. Belki öfkeden tehdit ediyordu ama isteyerek bile olmasa döverken yanlısıyla elinde ölebilirdim çünkü fazlasıyla tehlikeli yerlerime vuruyordu. Parmağım dışında kalıcı bir hasar kalmadı. Parmağımda bağlar neredeyse kopuyormuş eğer kopsaymış ameliyat olmak zorunda kabirmişim ama kopmadı ve doktor 1 yıl içinde iyileşeceğimi söyledi.

Ara ara şiddet anları aklıma geliyor, geldiği an düşünceyi değiştirmeye çalışıyorum çünkü kabul ettiklerimle yüzleşmek istemiyorum. Ağlamak istemiyorum. Kendimi çok değersiz, önemsiz belki de ölmesi gereken biri olarak görüyordum. Hayatin bir anlamı kalma misti benim için. Tek anlamım bana şiddet uygulasa bile beni bırakamayan kişiydi. Bunları yasamamıza rağmen beni bırakamıyorsa beni seviyordur diyordum. Aldatmıyordu, hep yanımdaydı, yanlış bir şey yapmıyordu gerisi önemli değildi.

Bu devirde başka bu kadar seven ve sadik olan insan nasıl bulacaktım bir daha değil mi? O yüzden şiddeti bir şekilde içimde normalleştirerek kabul ediyordum. Simdi ise kendime yasattıklarımla yüzleşmeye hazırım. Evet, bunları ben kabul ettim çünkü içimde kendimi değersiz gördüğüm bir nokta vardı. Belki de çocukken doğru ilişki Nadir’i bilmediğim için ve babasız büyüdüğüm için yanlış ilişkiler kuruyorum. Bilemiyorum. Tek bildiğim biz kadınlar bunu kendimize yapmamalıyız."

Kaynak: Haber Merkezi