Grammy ve Latin Grammy ödüllü sanatçı Sharika'nın merakla beklenen 12. stüdyo albümü, sanatçının son yıllardaki müzikal yolculuğunun bir ürünü olarak öne çıkıyor.

Yedi yıl önce yayımlanan "El Dorado" albümünden bu yana Shakira'dan albüm anlamında bir yenilik gelmemişti; ancak 'Las Mujeres Ya No Lloran', sanatçının müzikal ifadesindeki yeni evreyi temsil ediyor.

'Fantastik Dörtlü' ekibi bir arada 'Fantastik Dörtlü' ekibi bir arada

Albüm, toplamda 8 yeni şarkı ve çeşitli sanatçılarla yapılan iş birliklerini içeriyor. Bu iş birliklerinden bazıları DJ Bizarrap ile "Music Sessions Vol. 53", Karol G ile "TQG", Ozuna ile "Monotonia", Rauw Alejandro ile "Te Felicito" ve Manuel Turizo ile "Copa Vacia" gibi dikkat çekici parçaları kapsıyor.

Şimdiye kadar albümde yer alan 7 eser, Spotify'da toplamda 3.7 milyar dinlenme sayısına ulaşarak sanatçının popülerliğinin ve müzikal etkisinin altını bir kez daha kanıtlamış oldu.

Shakira, albüm yayınıyla eş zamanlı olarak, ünlü rapçi Cardi B ile iş birliği yaptığı "Punteria" adlı şarkısının müzik videosunu da müzikseverlerin beğenisine sundu. Videoda, oyuncu Lucien Laviscount'un yer aldı.

Kaynak: Haber Merkezi