Evde Yapılabilecek Yüz Bakım Maskeleri Evde Yapılabilecek Yüz Bakım Maskeleri

Seda Selek kimdir?  Seda Selek nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor.  Seda Selek’in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Seda Selek kimdir?  Seda Selek kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor.  Seda Selek’in biyografisini haberimizde derledik…

Seda Selek kimdir?

Seda Selek, 1980 yılında İstanbul'da dünyaya geldi ve İstanbul'da büyüdü. Eğitim hayatını Marmara Üniversitesi Turizm Otelcilik bölümünde tamamladı. Sunuculuk tutkusuyla yola çıkan Selek, Kuşdili Eğitim Merkezi'nde yaklaşık 6 aylık bir süre boyunca spikerlik ve diksiyon eğitimi aldı.

Seda Selek, Kariyerine 2000 yılında Number One TV'de sunuculuk yaparak başlayan Seda Selek, daha sonra TV8, TGRT gibi farklı televizyon kanallarında da deneyim kazandı. Seda Selek mesleği ilk haber spikerliği deneyimini TGRT ekranlarında yaşadı ve ardından Kanal 24'te yayınlanan ''Kadınlar Meclisi'' programında moderatörlük yapma fırsatı buldu.

Seda Selek hayatı boyunca birçok ünlü ismi televizyon programlarında ağırladı ve çeşitli konferans ve organizasyonlarda da sunuculuk yaptı. Haber Global'de çalıştığı dönemde büyük bir izleyici kitlesi tarafından tanındı.

Seda Selek Halk TV'ye veda etti

Halk TV Ana Haber'in sunuculuğunu üstlenen Seda Selek, 3 yıldır çalıştığı kanaldan ayrıldığını duyurdu.

Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu’nun, ana haber sunuculuğu için Sözcü TV'de program yapan Ece Üner'le anlaştığının ortaya çıkmasının ardından, kanalda sürpriz bir ayrılık yaşandı. Halk TV Ana Haber'in sunuculuğunu üstlenen Seda Selek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 3 yıldır görev yaptığı kanala veda ettiğini duyurarak, son yayınına çıktı.

Seda Selek, sosyal medya paylaşımında, "Bugün son yayınım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi