Afşar Timuçin kimdir? Afşar Timuçin kimdir?

 Salih Çiçek kimdir? Salih Çiçek nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Salih Çiçek’in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Salih Çiçek kimdir? Salih Çiçek kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Salih Çiçek’in biyografisini haberimizde derledik…

Salih Çiçek kimdir?

Malatya’nın Kale ilçesinde 1978 yılında dünyaya gelen Salih Çiçek, hem iş dünyasında hem de toplum hayatında önemli bir figür olarak tanınıyor. İlköğrenimini Bağlıca İlkokulunda tamamlayan Çiçek, orta ve lise eğitimini ise İzollu Lisesinde başarıyla bitirdi.

İş hayatının yanı sıra sosyal sorumluluk alanında da aktif olan Salih Çiçek, özellikle Kale Bağlıca Derneğini kurduktan sonra dernekler arası ‘Futbol Turnuvası’ düzenleyerek Kale’de birlik ve beraberliğin temellerini atmada öncü bir isim oldu. Bu çabalarıyla Kale’de önemli bir rol oynayan Çiçek, Yeni Malatyaspor kongre üyeliği gibi önemli görevlerde de bulundu.

Çiçek, CHP Esenler İlçe Delegeliği ve İlçe Başkan Yardımcılığı, STK’larda sorumlu yönetim kurulu üyeliği yaptı. Tüm bunların yanı sıra doğup büyüdüğü Kale’ye hizmet etmekten de geri durmadığını aktaran Çiçek, Kale dernekleri aracılığıyla ciddi girişimlerde bulunarak Kale Devlet Hastanesi’nin yapılmasında önemli bir rol oynadığını belirtti.

Salih Çiçek, halen MASTÖB yönetim kurulu üyeliği, Halaskar Uluslararası Arama ve Kurtarma Derneği üyeliği, Türkiye Sakatlar Derneği Beyoğlu Şubesi yönetim kurulu üyeliği gibi önemli görevlerini sürdürmeye devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi