Revna Demirören kimdir?  Revna Demirören nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor.  Revna Demirören’in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Revna Demirören kimdir?  Revna Demirören kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor.  Revna Demirören’in biyografisini haberimizde derledik…

Revna Demirören kimdir?

Yıldırım Demirören, 24 Temmuz 1991 tarihinde Revna (Ulusoy) Demirören ile evlendi. Yıldırım Demirören ile eşinin 3 çocukları var. Çiftin ilk çocukları biri kız biri erkek olan ikizleri.

Tayyar Özcan kimdir? Tayyar Özcan kimdir?

Yıldırım Demirören'ın eşinin ismi Revna (Ulusoy) Demirören. Yıldırım Demirören eşi ile 1991 tarihinde  görkemli bir düğün ile evlendi. Yıldırım Demirören ile eşinin 3 çocukları var. Çiftin ilk çocukları biri kız biri erkek olan ikizleri.

Revna Demirören ile eşi Yıldırım Demirören'in kızının ismi Yelda Demirören. 1995 doğumlu olan Yelda Demirören sosyetenin gözde kızlarından. Yelda'nın ikizi olan erkek kardeşinin ismi ise Erdoğan Demirören. Demirören çiftinin en küçük çocuklarının ismi ise Emre Cemal ve 2007 doğumlu.

Kaynak: Haber Merkezi