Real Madrid sağlık hizmetlerinin başındayken Arda Güler'in peş peşe sakatlanmasının ardından görevden alınan Nico Mihic sessizliğini bozdu.

Real Madrid'in eski baş sağlık görevlisi Nico Mihic, Arda Güler'le ilgili gerçekleri anlattı.

Arda Güler'in peş peşe 3 kez sakatlanmasının ardından kulübün sağlık hizmetlerinin başında olan Nico Mihic'in görevine son verilmişti.

İspanyol basını bu görevden almayı Arda Güler'in sakatlıklarına bağlanmıştı. O günden beri sessizliğini koruyan Nico Mihic, Relevo'ya konuşup Arda Güler'le ilgili gerçekleri açıkladı.

Mihic görevden alınmasının milli futbolcumuzla alakası olmadığını savunup, "Arda Güler'le aram mükemmel, onu çok seviyorum. Sürekli iletişim halindeyiz. Kulüpten ayrılışımla onun hiçbir ilgisi yok. Real Madrid'den ayrılmam bir iki ay öncesinde karşılıklı anlaşarak kararlaştırılmıştı. Basındaki haberler doğru değil" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da Jelert siftah yaptı Galatasaray'da Jelert siftah yaptı

Nico Mihic, Real Madrid sağlık hizmetlerinin başında olmamakla birlikte halen kulüp için çalışmaya devam ediyor.

Mihic, "Real Madrid'le bağlantımın devam etmesinden büyük mutluluk duyuyorum. Dinamo Zagreb ve Real Madrid her zaman kalbimde olacak. 7 sene boyunca Real Madrid'e çok katkı verdiğime inanıyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi