Reşat’ın abisi Gamzeyi arayıp mezarlıkta buluşur ve iş teklifinde bulunur. Gamze çocuğunu aldığını söyleyerek Ömeri, annesini ve herkesi kandırır. Gamze çocuğunu aldırmadığı için ölümle yüz yüze gelir. Evdeyken birden düşer ve bayılır. Ömer eve geldiğinde Gamzeyi kalbi durmuş şekilde bulur. Kalp masajı yaparak hastaneye kaldırır Gamzeyi. Hastanede Gamzenin çocuğu alınır ve yaşama tutulur. 

Tahir’in amcası Tahirin kızlarını cemaat kurallarına göre hazırlar ve odaya kapatır. Tahir kızları görmek ister ama amca vaktinin olmadığını söyler. Tahir o zaman amcasının nasıl katı birisi olduğunu söyler. Amcası, Tahire kızları izdivaca hazırladığını söyler. Tahir buna çok şaşırır. 

Nuran Gamzeyi kalbi durmuş halde bulduğu için çok üzülür ve yalan söylemesine ortak olduğu için kendisine kızar. Gamzenin oğlu Tuna da annesine çocuğu aldırmadığı için kızar. Annesi ise ona ailesini genişletmek için bunu yaptığını söyler. Nuran Gamzeye çok kızar. 

Baby Reindeer'ın 'gerçek Martha'sı 1 milyon sterlin istiyor Baby Reindeer'ın 'gerçek Martha'sı 1 milyon sterlin istiyor

Vicdan Tahire, Nurettin Hoca ile görüşmek istediğini ve eski hayatından tövbe etmek istediğini söyler. Aslında Vicdanın amacı Nurettini ayarlayıp kızına ulaşmaktır. Kızı için bu oyuna başvurmaya çalışır ve Tahiri de kandırır. Nurettin Vicdanı izler ve mest olur. Vicdan amacına az da olsa yaklaşmış oluyor ve Nurettin Hocayı ayarlar. 
 

Şükran kızı için Tahirin kaldığı cemaat evine gelir. Tahir Edanın evlendirileceğini söyler. Şükran cemaat evini basar kızını almaya çalışır ama alamaz ve ikisini birbirinden koparırlar. Cezaevinde gibi davranırlar. Kadınların hepsine işkence ederler. 
 

Tahirin amcası Nurettinin yerine Tahiri koyar. Buna kızan Nurettin topladığı bütün delilleri götürüp Reşat Hocaya teslim eder. Reşat hocaya 'aileni ve torunlarını kurtarmak istiyorsan' bu belgeleri al der. Her şey o belgelerin içindedir. 

Ömer 44. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? Ömer 44. Bölüm fragmanı izle, Ömer 43. Bölüm son sahne izle 

Ömer son sahne izle 

Kaynak: Haber Merkezi