Star TV’nin sevilen dizisi Ömer 2. sezon 40. Bölümü yayınlandı. 22 Ocak Pazartesi  günü ekranlara gelen Ömer dizisinde neler yaşandı. Ömer yeni sezon 40. Bölüm full izle. Ömer yeni sezon 40. Bölümde neler oldu? Ömer 40. Bölüm son sahne, Ömer fragman izle, Ömer 41. Bölüm fragman full izle. 

Evin tapusunu alan Tahir babası ile evde görüşür. Eve gelebileceğini söyler babasına. Babası amcanın kötü olduğunu ve bunu Tahirin görmesini ister ama anlamayan Tahir ve babası kavga ederler. Tahir babasının onu aşağıladığını düşünür ve keşke babam sen değil amcam olsaydı der. Gereksiz gururundan bıktım der. Amcasının daha çok babalık yaptığını söyler. 

Hamileliğinin tehlikeli olduğunu öğrenen Gamze ve Ömer konuşurlar. Ömer işten çıkmasını ister Gamzenin. Tansiyonu olan Gamze hamileliği için endişelidir. Gamze doktor gittiğini nerden ve kimden duyduğunu sorar ve Şule olduğunu öğrenince delirir. 

Şahane Hayatım dizisine ünlü bir isim dahil oluyor Şahane Hayatım dizisine ünlü bir isim dahil oluyor

Şeyh amca takip ettirdiği Tahir ve Reşat hakkında bilgi alır. Amca Tahirin kızının fotoğraflarını sosyal medyaya servis edilmesini ister. Atilla gözaltında herkesin kendisini sattığını yarı yolda bıraktığını söyler. Gamze ve Ömer eve gelirler. Gamze hamileliği süresince özel ilgi istemediğini söyler. 

Vicdan ve Şükran sohbet ederler. Şükran kuma gibi olduklarını neden bu durumun hoşuna gittiğini sorar. Vicdan ise hiç ailesi olmadığını hep yalnız olduğunu söyler. Tahirin de onu ortada bıraktığını ve kimsesiz kaldığı için kötü yollara düştüğünü anlatır. O yüzden şimdi şükranın yanında aile gibi hissettiğini söyler. Şükran da vicdana söz verir kızına sahip çıkacağını söyler.   

Reşat ömer ve gamzenin bir bebeği olacağını öğrenir. Çok mutlu olur. Gamzenin annesi evden Reşatların gitmesini ister. Ömer abisine arkasını dönmemelerini söyler. Yoksa abisini tamamen kaybedeceklerini söyler. Ömer abisi ile konuşmaya gelir. Ömer onu sevdiğini abisine inandığını söyler. Ömer aslında babasını Tahirin sevdiğini söyler sırtını dönmeyeceğini söyler. Ömer abisine Edanın okula gitmesi gerektiğini yoksa tekrar intihar etmeyi deneyebileceğini söyler. Tahir de eğer ömer de edanın okulunda öğretmenlik yaparsa okula dönebileceğini söyler.

Ömer okula başlar, yanına Eda'yı da alarak okula gider. Eda çok korkar ve okuldan herkesin kendisine baktığını söyler. Ömerin başladığı okula Şule de başlar. Şule Ömerin gittiği okulu önce öğrenir sonra da okula bağış yaparak orada çalışmaya başlar. Okul müdürüne de bağış yaptığını kimseye söyleme der.   
 

Şeyh amca, cemaatı da ifşa edeceğini söyleyen Atillayı öldürme talimatı verir. Atilla cezaevinde şişlenir. Şeyh amca Edanın taciz görüntülerini internete sızdırır. Okuldaki herkes görüntüleri görür ve Edanın üzerine gider.  Tahir ise annesini alıp Reşat'tan habersiz evine götürür. Bunu Şeyh amca ister ve annesini ziyaret etmeye gider. 
 

Okulda Eda'nın tartışması çıkıyor. Kavga eden öğrenciler bıçak çeker. O esnada okula gelen Gamze bıçaklanır. 

Ömer 41. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? Ömer 41. Bölüm fragmanı izle, Ömer 40. Bölüm son sahne izle 

Ömer son sahne izle 

Kaynak: Haber Merkezi