Ömer ve gamze , gamzenin hamile olmasını konuşurlar. Gamze korktuğunu söyler. Ömer ise çok heycanlı olmak istediğini ama gamzenin yüzünden heycanlanamadığını söyler. Reşat ve abisi izzet ise yıllar sonra karşılaşırlar. 

Survivor son eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor son eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Abisi izzet babasının ölümden kendisinin değil reşatın sorumlu olduğunu ama yapacaklarının daha bitmediğini tüm sevdiklerini elinden alacağını söyler. 

Evin kilidini değiştiren şükran ve nuran tahir ile kavga eder. Gamze nisaya hamile olduğunu söyler ve nisa çok sevinir. Sadık evde araba alacağını söyler. Evdekiler ise karşı çıkar para bulamayacağını söylerler. 

Reşat izzetin yanından gelir ve ömere nisaya izzeti anlatır. Tahire de anlatmak için evine gider. Reşat tahire abisi izzeti anlatır. Ona iş verenin de evini alanın da izzet olduğunu anlatır. İzzetin yanına giden Tahir ona neden böyle yaptığını annesine neden bunu yaptığını sorar. 

İzzet ise amcası olduğunu babası reşatın kendisi tahiri sevmediğini ömeri sevdiğini onu hep dışladığını bildiğini söyler. Reşatın evinin tapusunu ise tahirin üzerine yaptığını gösterir. Tahir ise bunu kabul edemeyeceğini söyler ve çıkar yanından. Atilla ise yakalanır kaçmak üzereyken. Adliyeye giden Tahir Reşat ve Ömer ise Atillaya kızarlar. Sonra Reşat Ömere sarılıp teşekkür eder ve Tahir ise bunu görüp kıskanır.

Ömer 40. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? Ömer 40. Bölüm fragmanı izle, Ömer 39. Bölüm son sahne izle 

Ömer 40. Bölüm fragmanı izle 

Kaynak: Haber Merkezi