Ömer ile gamze evlerine gelirler. Şule nin evinde Ömer in resmini görür ve nedenini sorarlar. Şule ise ismini söylemek istemeyen bir iş insanının aldığını söyler. Buna inanmayan Gamze üsteleyince Doğu kardeşi Arda için aldığını söyler. 

Taş Kağıt Makas 11. bölüm full izle, Taş Kağıt Makas 12. bölüm fragman izle Taş Kağıt Makas 11. bölüm full izle, Taş Kağıt Makas 12. bölüm fragman izle

Emine ve Eda gittiklerin yerin klip çekimi değil de erkeklerle eğlenme amacı olduğunu anlayınca korkar ve kaçmak isterler. Edayı Atillanın yanına çıkarırlar. Atilla içki içip eve gideceklerini söyler ve ilaçlı içki içirir. 

Nisa ve şükran kızları eda ve emineyi aramaya çıkarlar. Eve gelen ömer gamze ile tartışırır şuleyi kıskandığı için. Evli gibi davranmadığı için reşata küser. Eda ve emineyi atilla evden gönderir ama göndermeden önce çıplak fotolarını çeker. 

Ertesi gün şükran eda ile konuşur ve ona her şeyi anlatmasını ister eda özür diler sadece içki içtiğini pişman olduğunu söyler. Atilla arar telefonu açmayınca Eda çektiği fotoğrafları atar ve ne zaman isterse teli açmasını yoksa fotoğrafları göndereceğini söyler ailesine. 

Akşam bir adres verip müşterisiyle yemek yiyeceğini söyler. Şulenin yanına ömer gelir ve işi bırakmak istediğini söyler ve gider bunu duyan şule yıklır resim yapar telefonu açmaz sonrasında arkadaşı doğu gelip sorunu çözeceğini söyler. Şulenin abisi nevzat gamsenim evine çiçek gönderir bu da ömer ve gamzenin kavga etmesine sebep olur. Atillanın çıplak fotoğraları çektiğini eda emineye söyler.

Nisa cemaate gider ve kocası Hakanı hapisten çıkarmalarını ister. Cemaat Nisaya yardım eder ve Hakanın hapisten çıkmasını sağlar. Cemaat üyeleri Hakanı tehdit ederler ve Nisadan boşanmasını isterler. 

Reşat Hocayı tanıyan cemaat lideri Reşat hocanın gelini Gamzenin evine bankadan haciz gönderir. Gamzeye yazılan banka müdürü de cemaat üyesidir. Gamzeyi sevdiği için bilgiyi Gamzeye sızdırır ve eve haciz geleceğini söyler. Cemaat her yere sızmıştır. Banka, hapishane ve neresi dersen orada cemaat var. 

Edanın çıplak fotolarını çeken diğer cemaat üyeleri ise bu görüntülerle Edayı tehdit etmeye devam ederler. 
 

Reşat Hocanın evini boşaltmaya geldiler  Reşat Hoca kalp krizi geçirir. Evi zorla boşaltmaya başlarlar  

Ömer 37. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? Ömer 37. Bölüm fragmanı izle, Ömer 36. Bölüm son sahne izle 

Ömer son sahne izle 

Editör: Kadir Gürhan