Vicdanı karakola aldıktan sonra kızı Nilüfer Nisaların açtığı cafeye gelir. Annesini ve Hakanın karakola alındığını söyler. Gamze ev tuttuklarını herkesin içinde söyler ve Ömer bu durumdan hiç hoşlanmaz. Kendisinden habersiz ev tuttuğu için kızar. 

Tahir semt karakoluna Vicdanın yanına gider. Ömer yeni tutulan eve gelmeyeceğini söyler. Gamze de babasının evinde kalmayacağını söyler ve tartışırlar. Gamze oğlunu da alıp yeni tuttuğu eve geçer. Reşat hoca eve gelince Gamzeyi sorar gittiğini öğrenince Ömere neden gitmediğini söyler. Ömer, Çiçek ile anlaşamadığını çiçeğin gamzeye laf söylediğini öğrenince çiçeğe kızar. Ömere de gamzenin yanına gitmesini söyler.  

Baby Reindeer'ın 'gerçek Martha'sı 1 milyon sterlin istiyor Baby Reindeer'ın 'gerçek Martha'sı 1 milyon sterlin istiyor

Tahir vicdan ve nilüferin yanına eve çay içmeye gelir. Nilüfer fotoğraflarını Tahir e gösterir. Tahir akşam onlarda kalır. Sabah eve kahvaltıya gelir. Babası ve ömer ile tartışır. Çocuk gibi azarlanmak istemediğini söyler. Gamze ve ömer evden dolayı küserler. Reşat hoca tahirle tartıştığı için arayıp yanına gelmek istediğini söyler. 

Edayı çekim için arayıp 55000 teklif eder. Emine ile gitmeye karar verirler. Avukatın şikayetiyle karakola düşen vicdan ve hakandan ilk olarak vicdan tahir sayesinde çıkar. Hakanın çıkması için de nisa avukata rica da bulunur. Avukat asla kabul etmez. Gamze şulenin yanına gelir ve ömere aşık olup olmadığını sorar. Şule ise başkasına aşık olduğunu söyler ve akşam yemeğe davet eder evine gamzeyi. Nisa vicdana gider ve onun yüzünden çocuklarının üzüldüğünü hakanı kullandığını söyler. Nisa tahiri arayıp kızar ama tahir altta kalmaz cevap verir. Reşat tahirin iş yerine gelir ziyarete. Reşat tahir ile kibar konuşur onun için endişelendiğini söyler. Onu neden kırdığını öğrenmek istediğini söyler tahir ise babasını tersler. Çalıştığı insanların babasından daha çok kendisine değer verdiklerini söyler. Tahir ise ilk kez kendini önemli hissettiğini söyler.

Ömer 36. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? Ömer 36. Bölüm fragmanı izle, Ömer 35. Bölüm son sahne izle 

Ömer son sahne izle

Editör: Kadir Gürhan