Gamzenin oğlu Tuna, Gamze ve Ömer’den habersiz Playstation salonuna takılır. Telefonlarına cevap vermeyen Tuna’yı en sonunda internet cafede bulurlar. Herkes Tuna’yı çok merak eder. Bulunan Tuna Annesi Gamzeye kızar ve ayrı evlerinin olması için bastırır.  Ayrı ev meselesini Gamze Ömer ile konuşur. Ömer biraz daha sabretmesini söyler. Gamze ve oğlu Tuna ve Ömer arasında çok zorlanır.  Ama Gamze artık ayrı bir ev tutmakta kararlı. Ömer'e de sürpriz yapar ve ev tuttuğunu bir yemekte söyler. Aile üyelerinin tamamı şaşırır. 

Şükran kızı Eda’dan iyice şüphelenir ve odasını alt üst eder ve Eda’nın çekim sırasında giydiği elbiseyi bulur. Elbiseyi yırtar ve Edaya gerçekleri söylemesini ister. Eda ise Nisanın kızı Emine’den borç aldığını söyler. Şükran ikisini yüzleştirir yalan söylediklerini anlar. Durumu Emine'nin annesi Nisaya da anlatır. Eda ise Emine’ye teşekkür eder ve parayı nasıl kazandığını Emine’ye anlatır. Bu iş Emine’nin de ilgisini çeker. Artık Adnan Oktar örgütü her geçen büyüyor. Yeni gençler örgütün tuzağına düşüyor. Örgüt her geçen gün yeni birisini kandırıyor. 

Banka Müdürünün kardeşi Ömere aşık olduğu için satılan tablolar arasında Ömerin de tablosunun olduğunu söyler. Bu konuda yalan söyler. Ömerin tablosu filan satılmadı. Sırf ona yazılmak için yalan uydurdu. Gamze her geçen gün kadının Ömere nasıl yazıldığını fark ediyor ve bu konudan hiç hoşlanmıyor. Ömer’e de her şeyi açıkça konuşur. Kadının niyetini de kendisine anlatır. Kadının abisi Gamzeyi de bu konuda uyarır. Ömerin tabloları değil kız kardeşinin Ömere takıntılı olduğunu söyler. Gamzeye bunun önüne geç der. 

Edanın babası Tahir’in durumunu bilen Adnan Oktar Cemaatı Tahir’in bu durumunu suistimal etmeyi sürdürür. Tahire para verirler ve Tahir’in üstüne paravan şirket kurarak onu tuzağa çekmeyi başarırlar. Bu paravan şirket ile Tahirin üzerinden kara para aklamaya çalışırlar. Örgüt, Tahire bir oda bile tahsis eder. Kendi odası ve makamı olur artık Tahirin.

Nuran, Nisa, Gamze ve Şükran tuttukları yemek işletmesinin açılışını yaptıktan sonra çalışmaya devam ederler. İşletme gayet güzel işliyor. Aile işletmesi diye geçer ve işlemeye devam eder. Kadın dayanışması devam eder.

Avukata santaj yapan Vicdan ve Hakkı avukat şikayet eder. Polisler, Vicdan'ın evini basmaya giderler. Hakan ve Vicdan da evdedir. Nilüfer de evdedir. Polisler Vicdan ve Hakan karakola götürürler. Nilüfer ise durumu gelip Reşat Hocaya anlatır. Orada Tahir ve Şükran da vardır. Hepsi bir birine bakar. Nilüfer Reşat hocadan yardım ister. 

TOGG t10f özellikleri ve fiyatı TOGG t10f özellikleri ve fiyatı

Ömer 35. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? Ömer 35. Bölüm fragmanı izle, Ömer 34. Bölüm son sahne izle 

Ömer son sahne izle , Ömer fragman izle 

Editör: Kadir Gürhan