Ömer ve Gamze evde tartışırken, Ömerin anneannesi Nezahat Hanım kaş ile göz arasında evden çıkar. Gece yarısı habersiz evden çıkan Nezahat Hanım, çöp kutusuna girer ve orada uyuya kalır. Çöp almaya gelen personeller Nezahat Hanımı görürler ve onu hasteneye götürdüler. Reşat Hoca ve Ömerler stres yapsa da gelen iyi haber ile rahatlanırlar. Fakat doktor bundan sonra Nezahat hanıma iyi bakılması gerektiğini söylüyor. 

Çocuklarına güvenmeye Reşat Hoca ne yapacağını düşünüp durur. Eve gelen Çiçek Hanım Reşat Hocanın annesini yıkar. Bu durum Reşat Hocanın hoşuna gider. Çiçek Reşat hocaya evlenme teklif eder. Reşat şaşırır durur. Annesine bakması için Çiçek Hanım ile evliliği kabul eder. Sırf annesinin bakımı için evet der. 

Gamze, Nuran, Şükran ve Nisa dükkanı kiralarlar ve çalışmaya kesin karar verirler. Dört kadın adeta kadın dayanışması gösteriyorlar. Nisanın üzerine gelen kocası Hakan, bu dört kadından dayak yer. Tahir, Şükranın çalışmaması için her şey yapar. Ama Şükran çalışacağını ve kararlı olduğunu söyler. Şükran aynı zamanda ehliyet kursuna devam eder. Ömer ise dükkanın açılışı ve kadınların çalışması için her desteği kendilerine verir.  Reşat Hocada kendilerini destekler çünkü hem borçları var hem de bu borçları ödemek isterler. 

Tahir’in kızı Eda ise Adnan Oktar suç örgütünün tuzağına tamamen düşmüş durumdadır. Kendisini kandıran örgüt Edayı tamamen sistemin içine çekmeyi başarmıştır. Örgütün birçok kolu var, bütün bu kollar Adnan Oktar için çalışıyor. Kedicik belgeselinde ele alınan konuların aynısı burada Tahir’in kızı Edanın başına getiriliyor. 

Tahir’de bir cemaatın tuzağına çekilmiştir. Tahir’in durumunu bilen Cemaat, Tahir’in bu durumunu suistimal eder. Tahire para verirler, sırf Tahiri cemaatin içine çekmek istiyorlar. 

16 Mayıs Aslı Hünel ile Gelin Evi: Gülsüm Gelin misafirlerini yağmur altında karşıladı 16 Mayıs Aslı Hünel ile Gelin Evi: Gülsüm Gelin misafirlerini yağmur altında karşıladı

Ömer 32. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? Ömer 32. Bölüm fragmanı izle, Ömer 31. Bölüm son sahne izle 

Ömer son sahne birazdan yüklenecek. Dizinin bitimiyle birlikte paylaşılacak. Takipte kalın..

Editör: Kadir Gürhan