Grup seks konusu, Türkiye'yi terk edip kısa bir süre sonra Bali'ye geri dönen fenomen Merve Taşkın'ın son açıklamalarıyla öne çıktı. Taşkın ve Taner Çağlı'nın YouTube sohbeti ise dikkat çekiciydi.

Mide Ağrısına Ne İyi Gelir? Mide Ağrısına Ne İyi Gelir?

"Sadece Duygusal Bağlantıyla..."

Merve Taşkın, sosyal medya hesabından paylaştığı cesur pozlarla tanınıyordu. Serveti ve cesur paylaşımlarıyla gündeme gelen Taşkın, sohbet esnasında ilginç ifadeler kullandı.

Taşkın, "İnsanların senin hakkında yanlış bildiği şey nedir?" sorusuna şu cevabı verdi: "Benim için, insanların benim sürekli seks yaptığımı, grup ilişkilerine girdiğimi düşündükleri bir hayal dünyası var, fark etmez kız mı, erkek mi. Bu yanlış bir algı, bence ya da belki OnlyFans hesabımı kullandığım için böyle bir izlenim oluşmuş olabilir. Ama gerçekte ben cinsellikten uzak biriyim, hatta bir ara kendimi aseksüel olarak bile gördüm."

Çağlı'nın açık bir şekilde "Seks yapıyor musun?" sorusuna Taşkın, gülerek "Evet, ama duygusal bir bağ olmadan yapamam" diye yanıt verdi.

Son olarak, OnlyFans'tan aylık 100 bin dolar kazandığını açıklamasıyla gündeme gelen Merve Taşkın, ayrıca "İnsanları cezbedecek şeyler söylersem daha fazla yorum alırım" dedi.

Fenomen Taşkın, bu nedenle bazen 'palyaço gibi makyaj' yaptığını da itiraf etti.

Merve Taskin Grup Seks Aciklamasi 4Merve Taskin Grup Seks Aciklamasi 1Merve Taskin Grup Seks Aciklamasi 3

Kaynak: Haber Merkezi