Mansur Yavaş'ın abisi Aladdin Yavaş kimdir? Mansur Yavaş'ın abisi Aladdin Yavaş kimdir?

Mehmet Saral nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Mehmet Saral’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Mehmet Saral aratılıyor. Mehmet Saral, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Mehmet Saral’ın biyografisini haberimizde derledik… 

Mehmet Saral Kimdir?

80'ler MHP davası avukatı olarak tanıdığımız Mehmet Saral'ın hayatı merak ediliyor. Ancak Mehmet Saral hakkında pek bir bilgiye ulaşmak maalesef mümkün değil.

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in 30 Aralık'ta öldürülmesine ilişkin soruşturma devam ederken, cinayetle ilgili detaylar teker teker gün yüzüne çıkıyor. Soruşturma kapsamında 13 kişi tutuklanırken bu tutuklananlar arasında bir MHP'li yönetici, iki özel harekat polisi ve 2013'te öldürülen Hasan Ferit Gedik cinayetinden ceza alan ve Gülsuyu Çetesi bağlantılı Doğukan Çep de yer alıyor.

80'ler MHP davası avukatı Mehmet Saral, Halk TV'de Bengü Şap Babaeker'in sunduğu Nasıl Olacak programına katıldı.

Mehmet Saral Sinan Ateş cinayetine ilişkin açıklamasında şunları söyledi:
"Bizim gönlümüzden geçen bunun siyasi ayağı ortaya çıksın, azmettireni ortaya çıksın. Ama bugün de Doğukan Çep hepimizle dalga geçti. Yalan söylüyor. Gönül olayı bütün detayıyla anlatsın istiyordu. Bütün detaylarıyla ortaya çıksaydı Türkiye için hayırlı olacaktı.

Polisler ilk önce mağdurun yakınlarına sorarlar hasımı kimdi? diye. Problem bu dosyada hasım problemi. Bu olay şahsi bir mesele değil.

Olağan şüpheliler kim? O sessizliğe bürünenler. Elimizde delil var mı? Bilmiyoruz."

Hukukçu Mehmet Saral, Halk TV yayınında yaptığı açıklamada, 800 metrekarelik villalarda oturan savcıların bulunduğunu belirterek "Şimdi şöyle bir bilgi geldi; polisin elinde yargı ayağına verdiği rüşvetlerle ilgili dekontlar varmış. Bu bir iddia tam bilmiyoruz. Ama gelen bilgiye göre rüşvetleri de kendi hesabından göndermiş" dedi.

Editör: Selim Ercan