Kızılcık Şerbeti'nde Nilay karakterine hayat veren Feyza Civelek, Birsen Altuntaş'ın programına konuk oldu. Civelek, dizide başrolleri canlandıran ve gerçek hayatta aralarının bir süredir bozuk olduğu bilinen Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu'nun nasıl barıştığını anlattı.

Esra Erol'da 7 Mayıs: Neler yaşandı? Esra Erol'da 7 Mayıs 2024 bölümü izle Esra Erol'da 7 Mayıs: Neler yaşandı? Esra Erol'da 7 Mayıs 2024 bölümü izle

Güngör ve Türkoğlu'nun, yaşadıkları birlikteliğin sona ermesinin ardından aralarının bozulduğu iddia edilmişti. Sette ikilinin öpüşme sahnelerini çekmek istemediği öne sürülmüş, Civelek "Sevgiliyken dünyanın en büyük âşıkları gibi davranıp ayrılınca sonra düşman kesilenler oluyor. 'Ben bu rolü oynamam' diye yapımcıya kadar arayanlar oluyor" ifadelerini kullanmıştı.

Geçtiğimiz hafta Kızılcık Şerbeti ekibinin Cannes Film Festivali'nden görüntülerinde Güngör ve Türkoğlu'nun samimi halleri dikkat çekmişti. İkilinin yeniden barıştığı iddia edilmişti.

"Doğukan bir adım attı"

Birsen Altuntaş'ın YouTube programına konuk olan Feyza Civelek ikilinin nasıl barıştığını anlattı. Civelek, "Doğukan bir adım attı, bence olgunluk gösterdi. Ve düzeldiler, düzeldikleri için çok mutluyum. Çünkü partner olsun olmasınlar, ikisi de ekip arkadaşı. Ve iyi anlaşmaları gerekiyor. Umarım bir daha araları bozulmaz" dedi.

Kaynak: Haber merkezi