Giray ve Doğayı öpüşürken gören Fatih çok sinirlenir. Kimseye belli etmemeye çalışsa da öfkesi belli olur. Görkem, Pembe ve Nilaya onların laf ettikleri 40 bin dolarlık çantayı hediye alır ve 2 katı fazla para vererek kendi parasıyla aldığını söyler. 

Pembe Görkemin tavrına kızar ve çantaları vererek kabul etmeyeceklerini söyler. Görkem de tamam der ve çok isteyen başka birine vereceğini söyler. Giray, Nilayın formülü ile ptent alarak krem yapcağını söyleyemeye eve gelir. Fatih akşam eve gelince Girayı görür ve sinirlerine hakim olamaz ve Girayı ve doğayı kıskandığını belli eder. 
 

Görkem sinirlenir salonda olan çayları devirir ve odada Fatih ile kavga eder. Nursema Fatihle konuşur ve Doğayı kıskandığını çok belli ettiğini söyler Fatih ise kafasının karışık olduğunu ne yapacağını bilmediğini söyler. Çimen de Doğaya Fatihin onun peşinde olduğunu söyler. Fatih doğayı arar kızını sorar görüp annesine getirmek için Doğa kabul eder. 

Eve gelen Fatih Doğa ile tartışır ve teyzen ne ki sen ne olacaksın gibi cümle kurar ve doğa da tokat atar. Ömer şirkete Kıvılcımı getirir işe başlatmak için. Abdullah duruma karşı çıkar ama Ömer kendi şirketine karısını işe alabileceğini abisinin önce kendi hatalarına bakmasını söyler. Alev ve Apo Cemreye baktıkları bir gün geçirerek bir nevi bebek bakma hazırlığı yaparlar.

Görkem Ömer ile buluşur ve neden Fatihin aklını çeldiğini söyler. Ömer Fatih’e gerçekleri söyleyeceğini ama Fatihin mutsuz olmaması için söylemediğini söyler. Fatih ikisini takip eder ve Ömeri arar nerede olduğunu söyler. Ömer şaşırıp kalır. 

Show TV’nin ekranlarında yayınlanan ve yaşanan gelişmeler ile gündemden düşmeyen Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımını Gold Film yapımcılığını Faruk Turgut üstlenmekte. Kızılcık Şerbeti yeni sezon 62. Bölümünde yaşanan gelişmelerin ardından gelecek haftaki bölümde neler yaşanacağı merak konusu oldu. İzleyiciler şimdiden yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Kızılcık şerbeti yeni sezon 63. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık şerbeti fragmanı izle! 

Kızılcık Şerbeti yeni sezon 63. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragmanı izle!

Kızılcık şerbeti yeni sezon 63. Bölüm fragmanı izle 

Mert Demir ve Serenay Sarıkaya aynı eve mi çıkıyor? Mert Demir ve Serenay Sarıkaya aynı eve mi çıkıyor?

Kaynak: Haber Merkezi